До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Медитація, мантри і кріокамера: 10 корисних звичок успішних людей

Від крижаних ванн і екстремального голодування співзасновника Twitter Джека Дорсі до знайоміших для нас процедур, як-то щоденна медитація у засновниці Bumble Вітні Вулф-Херд. Розповідаємо про корисні звички дуже успішних людей.

Гвінет Пелтроу. Photo: Getty Images
Гвінет Пелтроу

Змістивши акцент з акторської діяльності на ароматичні засоби для боротьби зі стресом, засновниця Goop Пелтроу тепер є власницею багатомільйонного лайфстайл-бізнесу. Мати двох дітей, Гвінет Пелтроу налагодила робочі процеси, відмовившись від сніданку на користь смузі і капучіно і скасувавши вуглеводи на обід. Попри всі розмови про макробіотичну дієту і місячний пил, зірка, здається, свідомо відсторонилася від надмірно обмежувального розпорядку дня: вечеря, як Гвінет Пелтроу розповідала в інтерв'ю Net-A-Porter, часто включає в себе вино, картоплю фрі і "багет з розплавленим сиром". Також Пелтроу скоротила свої двогодинні тренування із зірковим тренером Трейсі Андерсон до однієї години і 15 хвилин.

Реклама
Вітні Вулф-Херд

31-річна засновниця Bumble Уїтні Вулф-Херд стала наймолодшою ​​жінкою-мільярдеркою у світі, зробивши свою компанію публічною, і так змусила замислитися мільйони людей над питанням: як вона це робить? У 2019-му, тепер уже мати первістка, Вулф-Херд розповіла в щоденнику New York Times, що упродовж важкого тижня знаходить час для підтримуючих тренувань, а вечорами завжди знаходить час для розслаблення. "Я намагаюся розслабитися з допомогою гарячої ванни, гарячого чаю з магнієм, глави Educated і 10-хвилинної медитації в Headspace", — розповіла вона тоді.

Джек Дорсі
Джек Дорсі. Photo: Bertrand Rindoff Petroff

Дорсі, генеральний директор Twitter і Square, попри напружений графік, дві години на день приділяє медитації. Він економить час, не обтяжуючи себе сніданком і обідом, а їсть лише один раз на день, між 18:30 і 21:00. Він також тримає піст у вихідні з вечора п'ятниці до вечора неділі — це те, як Дорсі розповів в подкасті Ben Greenfield Fitness, що допомагає йому берегти пильність. Говорячи про пильність, ми припускаємо, що його звичка підніматися вранці і відразу приймати крижану ванну ефективно бореться з будь-якою сонливістю.

Сінді Кроуфорд
Сінді Кроуфорд. Photo: Dimitrios Kambouris

Забудьте про крижані ванни, щоденний ритуал Сінді Кроуфорд — спостерігати за сходом сонця з джакузі в її пляжному будиночку в Малібу. Зізнатися, заради цього кожен би погодився встати рано. Кроуфорд каже, що дивитися на океан з ванни — це "її персональна медитація". Після цього вона п'є зелений чай, смузі з зеленню і протеїновим порошком, потім робить 20 хвилин кардіо і 30 хвилин силових тренувань перед початком робочого дня, розповідала Сінді Кроуфорд The ​​Cut.

Марк Волберг
Марк Волберг. Photo: Randy Holmes

Онлайн-публіка була в шоці, коли Волберг поділився в Instagram своїм неймовірно напруженим і строгим розпорядком дня. Вставати о 02:30 ночі здалося недостатнім, тому актор і батько чотирьох дітей розповів, що у нього два тренування на день, швидка гра в гольф, година в кріокамері для відновлення сил, якісний час з сім'єю і робота. Не дивно, що він повертається в ліжко до 19:30.

Опра Вінфрі
Опра Вінфрі. Photo: Getty Images

Одна з найвпливовіших жінок Америки встає о 07:10 ранку і починає свій день так само, як і мільйони інших людей: вигулює собак. Потім, як і в її популярному подкасті Super Soul Sunday, час живити розум (Вінфрі прихильниця значущих цитат 365 Gathered Truths), тіло (тренування двічі на день) і душу (вона медитує і читає вірші). Кожен день Вінфрі закінчує ванною. "Я професійно приймаю ванну", каже вона.

Джефф Безос
Джефф Безос. Photo: Mint

Кажуть, що замість будильника на світанку найбагатша людина в світі (зараз його перевершує Ілон Маск) вважає за краще прокидатися природним чином, і, за його словами, вранці він любить "клювати носом" за кавою і газетою. Попри на диво неквапливий початок дня, вважається, що глава Amazon використовує військовий підхід в проведенні ділових зустрічей. Важливі теми обговорюються лише до обіду, а ще Безос не проводить великих зустрічей — якщо двох піц недостатньо, щоб нагодувати всіх учасників зустрічі, то її просто не буде.

Шеріл Сандберг
Шеріл Сандберг. Photo: Matt Winkelmeyer

Ходять чутки, що головна операційна директорка Facebook дотримується на диво адекватного розміреного розпорядку дня. За даними Business Insider, мати двох дітей планує свій ранок, починаючи з прогулянки з дітьми до школи і залишає офіс рівно о 17:30. Сандберг розслабляється, читаючи або дивлячись "поганий телевізор", а також вимикає телефон на ніч, щоб добре відпочити перед сном. Попри те, що вона одна з найвідоміших жінок у світі технологій, облік справ вона веде в звичайному записнику на пружині.

Мішель Обама
Мішель Обама. Photo: Gilbert Carrasquillo

Відомо, що ще будучи першою леді, Мішель Обама ставила будильник на 4:30 ранку, щоб встигнути потренуватися до початку робочого дня. Вона змінила свій гардероб, відтоді як покинула Білий дім (високі, строгі підбори замінила черевиками Balenciaga), і зараз вона зайнята як ніколи вони з Бараком оголосили про плани почати будівництво президентського центру Обами в Чикаго в цьому році.

Шарлотта Тілбері
Шарлотта Тілбері. Photo: David M. Benett

Редакторка краси британського Vogue починає кожен день з мантри: "Не бійтеся мріяти, не бійтеся вірити, не бійтеся робити це". "Сніданок — це спеціально заварений трав'яний чай, варене яйце і гречаний тост", — розповідала вона Net-A-Porter. В кінці дня Тілбері розслабляється за допомогою голковколювання і подкастів, приймає ванну, використовуючи асортимент продуктів власного бренду (її глиняна маска — найкращий варіант), запалюючи улюблені свічки Diptyque.

Текст: Kerry McDermott

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.