До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минули зйомки серіалу "Велика маленька брехня"

18 серпня в каліфорнійському Монтереї завершилися зйомки серіалу "Велика маленька брехня" – одного з найбільш обговорюваних телевізійних проектів року. Цією новиною в своєму Instagram-акаунті поділилася Ніколь Кідман, яка грає Селесту Райт. "Зйомки закінчилися. Яка гарна подорож у нас була – разом з моїми колегами – п'ятьма сестрами по Монтереї і нашою командою. Дякую каналу HBO за дивовижну можливість і окреме спасибі Меріл Стріп, яка повірила в нас".

Зворушливий текст супроводжує фото Ніколь Кідман в світшоті, випущеному спеціально для промоушену серіалу. На ньому написані імена п'яти головних героїнь: Бонні, Селеста, Меделін, Джейн і Рената. Світшоти випущені компанією Totally good time і вже в продажі. Їх вартість – 49 доларів.

Реклама

Прем'єра другого сезону "Великої маленької брехні" запланована на початок 2019 року. Останні півроку зйомки проходили в Монтереї – мальовничому місті на узбережжі Каліфорнії, який в першому сезоні став наче окремий персонаж серіалу. Перший сезон знімав оскароносний режисер Жан-Марк Валле ("Далласький клуб покупців"), а над другим працює Андреа Арнольд – британка, в портфоліо якої премія "Оскар" і участь в конкурсі Каннського кінофестивалю. 2017-го серіал отримав вісім премій "Еммі" і чотири статуетки "Золотий глобус". Одна з явних переваг серіалу – його зоряний склад, який в новому сезоні тільки посилився: головні ролі у "Великій маленькій брехні" грають Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц, Лора Дерн і Меріл Стріп.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.