До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рене Зеллвегер у новому трейлері фільму "Джуді"

У Рене Зеллвегер – насичений рік. Почався він з пікантної ролі в міні-серіалі Netflix "Що/якщо", де акторка зіграла фатальну жінку, а продовжується виходом довгоочікуваної біографічної драми "Джуді".

Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

Фільм "Джуді" фокусується на останніх місяцях життя Джуді Гарленд. Історія розвивається в Лондоні кінця 1960-х, коли легендарна співачка і акторка готувалася до свого п'ятитижневого шоу. Під час підготовки Гарленд встигає посваритися з керівництвом, зачарувати музикантів, згадати минуле з шанувальниками та друзями, а також завести бурхливий роман з Міккі Дінсом, її майбутнім п'ятим чоловіком.

Реклама
Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

Разом з Зеллвегер в акторський склад потрапили Фінн Віттрок у ролі Діна, Руфус Сьюелл у ролі третього чоловіка Гарленд, Сідні Лафта, Майкл Гембон у ролі театрального підприємця Бернарда Дельфона, Джемма-Лі Девере і Белла Ремзі в ролі доньок Гарленд – Лайзи Міннеллі і Лорни Лафт. Також у фільмі з'явиться нова зірка Джессі Баклі, яка нещодавно зіграла в серіалах HBO "Чорнобиль" і "Дика троянда".

Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

До слова, Лайза Міннеллі вже висловилася проти фільму. У пості в соціальній мережі оскароносна акторка спростувала чутки про те, що вона зустрічалася з Зеллвегер, аби допомогти їй з роботою над проектом: "Я ніколи не зустрічалася і не розмовляла з Рене Зеллвегер. Не знаю, як з'являються ці історії, але я не схвалюю майбутній фільм про Джуді Гарленд. Будь-які відомості про зворотне є 100% вигадкою".

У недавньому матеріалі Deadline повідомляли про те, що прем'єра "Джуді" відбудеться в межах Венеційського кінофестивалю. Вихід фільму в кінотеатрах запланований на 27 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.