До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися цього літа: Тімоті Шаламе у фільмі "Спекотні літні ночі"

Кар'єра Тімоті Шаламе, одного з найперспективніших дебютантів Голлівуду, продовжує набирати обертів. Уже 27 липня у світовий прокат виходить драма "Спекотні літні ночі", де герой 22-річного Шаламе бере від життя все – в межах одного пристрасного літа на півострові Кейп-Код в Массачусетсі.

"Спекотні літні ночі" – дебют молодого режисера Елайджа Байнума – обіцяє бути соковитим, життєрадісним і динамічним фільмом. Герой Тімоті Шаламе – Деніел, який за одне літо з сором'язливого хлопця перетворюється в наркодилера, грозу місцевих поліцейських і найпопулярнішого хлопця у місті.

Реклама

Очевидно, 2018-ий рік пройде під знаком Тімоті Шаламе. На початку року роль в пронизливій драмі "Назви мене своїм ім'ям" італійського режисера Луки Гуаданьїно принесла йому номінацію на "Оскара". Паралельно Шаламе зіграв одну з ключових ролей ще в одному "оскарівському" фільмі – драмі "Леді Бьорд", трагікомедії про дорослішання, де компанію йому склала Сірша Ронан. На черзі – новий фільм Вуді Аллена "Дощовий день в Нью-Йорку" і "Спекотні літні ночі".

Тімоті Шаламе і Вуді Аллен

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.