До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий серіал "Емілі в Парижі" від творців "Секс і місто"

Восени на Netflix виходить серіал "Емілі в Парижі", який розповість про пригоди американки у французькій столиці. Головну роль у шоу виконала Лілі Коллінз, а автором проєкту став Даррен Стар — творець культового серіалу "Секс і місто".

Наприкінці 2019 року фотографи полювали на Лілі Коллінз, що з’являлася в приголомшливому вбранні на вулицях Парижа. Це було знімання шоу "Емілі в Парижі" — нового проєкту, до якого залучили актрису, і який створив, написав і спродюсував Даррен Стар. Людина, що керує такими успішними проєктами, як "Секс і місто" та "Юна", повертається на телебачення з новою історією, яку можна буде подивитися на Netflix уже цієї осені. Розповідаємо все, що ми знаємо про нове шоу, яке цілком може стати культовим серіалом десятиліття.

Реклама
Лили Коллинз и Эшли Парк в сериале Лілі Коллінз і Ешлі Парк у серіалі "Емілі в Парижі"

У центрі сюжету шоу дівчина на ім’я Емілі. Вона живе в Чикаго й працює маркетологом у дуже відомій компанії. Коли її компанія зливається з французьким люксовим брендом, Емілі отримує пропозицію працювати над стратегією й розвитком фірми з Парижа. Не довго думаючи, вона переїздить до французької столиці — місця, де житиме новими враженнями й насамперед новими романами.

Лили Коллинз в сериале Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі"

Подібність до серіалу "Секс і місто", завдяки якому Даррен Стар став одним з найвпливовіших продюсерів телебачення наприкінці 1990-х, не закінчується ім’ям його творця. Патриція Філд, стилістка, відповідальна за культові образи Керрі Бредшоу та її друзів, створюватиме образи й для головної героїні "Емілі в Парижі". Суміш ризикованих принтів, насичених кольорів і дуже модних речей — не дивно, що світлини, на яких Лілі Коллінз можна було побачити на фільмуванні, привертали таку увагу.

Лили Коллинз в сериале Лілі Коллінз у серіалі "Емілі в Парижі"

Перший сезон серіалу буде з десяти епізодів хронометражем по тридцять хвилин кожен. "Емілі в Парижі" грає зі своїми подібностями до серіалу "Секс і місто" з моменту анонсування про роботу над шоу. Тут навіть використано деякі знакові аксесуари Керрі Бредшоу в образах Емілі, наприклад, сумку Fendi Baguette, яку Керрі популяризувала. До речі, шостий і останній сезон серіалу із Сарою Джессікою Паркер у головній ролі майже повністю знято в Парижі, а це означає що Даррен Стар і далі досліджуватиме те, що місто може запропонувати самотній і космополітичній жінці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.