До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорнявки проти білявок: 25 знаменитостей, які були і на світлій, і на темній стороні

Чи то роль у кіно, чи то відмова від природного відтінку волосся або просто бажання різноманітності, — ці 25 знаменитостей наважилися на повноцінний перехід зі світлого в темний (і навпаки).

Марго Роббі. Photo: Getty Images

Хоча є деякі знаменитості, колір волосся яких став невіддільною частиною їхнього образу (наприклад, Дженніфер Еністон), інші все ж схиляються до того, що фанати потребують емоційного струсу — і регулярно міняють зачіски чи колір волосся. Багато хто лише додає яскравих відблисків улітку, а потім майже непомітно грає з відтінками до зимового сезону. Але ніщо не вражає так, як повноцінний перехід зі світлого відтінку в темніший і насиченіший.

Реклама

Від таких знаменитостей, як Марго Роббі, що ненадовго змінила відтінок волосся, до Дакоти Джонсон і Зої Дешанель, які залишили вподобаний новий колір, — ці 25 знаменитостей мають бездоганний вигляд і як білявки, і як чорнявки.

1. Мері-Кейт Олсен

Ми звикли до світлих кучерів Олсен, тому було несподівано бачити Мері-Кейт у теплому каштановому відтінку у 2012 році.

2. Дакота Джонсон

Джонсон була білявкою, як і її мати Мелані Гріффіт, перш ніж її затвердили на роль Анастейші у фільмі "П’ятдесят відтінків сірого". Та щоб відповідати зовнішності свого персонажа, Дакота Джонсон перейшла на темну сторону.

3. Емілі Блант

Блант — справжній хамелеон, коли йдеться про колір волосся. Вона легко перевтілювалася на білявку, брюнетку й рудоволосу. І їй різні відтінки до лиця.

4. Камерон Діас

Камерон Діас мала абсолютно несподіваний вигляд, коли ненадовго стала чорнявкою у 2006 році.

5. Джессіка Альба

Правду кажучи, Джессіка Альба надзвичайно приваблива з будь-яким відтінком волосся. Та ніщо так не вирізняє її очі, як коричневий відтінок волосся.

6. Лейтон Містер

Містер легко могла б зіграти Серену ван дер Вудсен з її світлими від природи кучерями, але подивімося правді в очі — вона народилася, щоб бути чорнявкою Блер Волдорф.

7. Марго Роббі

Роббі шокувала нас своєю появою на церемонії вручення "Оскара" у 2014 році з кучерями набагато темнішого відтінку, ніж зазвичай. Тоді це було зумовлено зніманням у фільмі, а тепер сподіваємося побачити більше перевтілень австралійської актриси в майбутньому.

8. Скарлетт Йоганссон

Натуральний колір волосся актриси — непоказний сіро-русявий, тому їй подобається або підкреслювати золотисті відблиски, або вибирати насичений каштановий відтінок — обидва варіанти на вигляд прекрасні.

9. Вікторія Бекхем

Ми не можемо визначити, який стиль Бекхем найзнаковіший: шикарна чорнявка, якою вона є від природи, чи яскраве альтер его 2000-х.

10. Емма Стоун

Більшість фанатів і гадки не має, що одна з найупізнаваніших рудоволосих актрис Голлівуду насправді натуральна білявка. І вона також кілька разів перевтілювалася на чорнявку.

11. Емілія Кларк

Вперше вона привернула нашу увагу як платинова білявка в ролі королеви драконів Дейнеріс у "Грі престолів". Однак насправді акторка носила перуку впродовж усієї роботи над серіалом.

12. Різ Візерспун

Вона може і є "Білявкою в законі", але у 2004 році Різ Візерспун спробувала побути чорнявкою, перш ніж повернутися до свого фірмового золотого блонду.

13. Ріанна

Постійно міняючи образ, Ріанна не перестає тримати нас у тонусі своїми нескінченними трансформаціями.

14. Зої Дешанель

Ще одна натуральна білявка, яка перейшла на темну сторону. І тепер ми не можемо уявити Дешанель інакшою.

15. Люсі Гейл

Важко встежити за змінами відтінків волосся актриси "Милих ошуканок" Люсі Гейл. Вона постійно щось змінює, а ми не встигаємо визначити, який відтінок їй ліпше личить.

16. Ніколь Річі

Річі пробувала всі відтінки, але вона завжди повертається до своїх медово-світлих кучерів.

17. Елізабет Олсен

Така ж стильна, як і її сестри, актриса Wandavision з будь-яким відтінком волосся має природний і бездоганний вигляд.

18. Кері Малліган

Малліган полюбляє міняти образи — то відрощує довге волосся, то вибирає коротку піксі; з білявки перевтілюється на чорнявку, а якось з’явилася навіть із червоними пасмами.

19. Шарліз Терон

Всім добре відомо: Шарліз Терон готова майже на будь-які трансформації заради ролі в кіно, але актриса шокувала фанатів, коли просто так перефарбувала свої золоті від природи кучері в блонд у 2019 році.

20. Дженніфер Лоуренс

Можливо, актриса досягла більшого успіху в ролі чорнявки Кітнісс Евердін у "Голодних іграх", але натуральні світлі кучері Лоуренс мають не менш ефектний вигляд.

21. Емма Робертс

З білявки вона перетворилася на світлу шатенку, потім стала червонувато-рудоволосою, відтак темною шатенкою й знову білявкою. І всі перевтілення дуже личать Робертс.

22. Еллісон Вільямс

Актриса серіалу "Дівчата" стала втіленням голлівудського гламуру, коли перефарбувалася в білявку у 2017 році.

23. Селена Гомес

Гомес вибрала холодний блонд у 2017 році. І хоч який цікавий вигляд вона мала, співачка повернулася до теплого темно-каштанового відтінку.

24. Каміла Морроне

Каміла Морроне завжди ловила на собі захопливі погляди через свою шикарну копицю волосся. І шквал захвату тільки зріс, коли Морроне перейшла з медового блонду на шоколадний коричневий.

25. Ембер Герд

Всю свою кар’єру Герд ніби вибирала між темними і світлішими відтінками, проте останнім часом зупинилася на блонді.

Текст: Pema Bakshi

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.