До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна здивувала всіх новою стрижкою

Ріанна нині буває на публіці не часто, тож кожна її поява викликає чимале пожвавлення в шанувальників артистки. Цього разу папараці підстерегли її в Санта-Моніці на виході з ресторану. Співачку було не впізнати. Ріанна кардинально змінила образ — тепер замість звичних кучерів її голову прикрашає стрижка з чубчиком і поголеними скронями, дуже подібна до зачіски Зіггі Стардаста.

Ріанна

Особливо популярна в 1990-х така стрижка міцно асоціюється з естетикою глем-року. Її просто обожнювали рок-музиканти, адже вона мала ефектний вигляд зі сцени й під час руху. Зачіска має назву Маллет. У різні часи її вибирали такі видатні особистості, як Патті Сміт, Джейн Фонда і Шер. До речі, в перекладі з англійської mullet означає "кефаль". Очевидно, риб’ячий хвіст — метафора каскаду спадного волосся, що прикриває шию. Саме за це її цінували рибалки й фермери: влітку волосся захищало шию від пекучого сонця, навесні й восени — від холоду. Докладніше про історію цієї стрижки читайте тут.

Ріанна у 2013 році

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.