До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За графіком: коли робити ін’єкції краси

Promotion

Vogue.ua з ’ ясував, коли варто почати робити ін ’ єкції краси, щоб залишатися красивою якомога довше, які проблеми можна вирішити за допомогою уколів і які препарати підходять для кожного віку.

Реклама

Ін’єкційна терапія стає технологічною, як смартфони останнього покоління. Вчені винаходять нові техніки, удосконалюють склад ін’єкцій, якомога точніше "підганяють" їх під потреби пацієнтів, особливості шкіри і ознаки віку. Лікарям доводиться бути в тонусі, щоб вільно орієнтуватися в особливостях препаратів і обирати їх за віком та показаннями.

Важливо розуміти, що не всі ін’єкції краси однакові. Препаратів існує багато, але обирати варто тільки ті, які пройшли клінічні дослідження. Довели свою ефективність, відповідають міжнародним стандартам, мають сертифікат якості. Передбачувано, що такі коштують недешево. Це погана новина. А добра полягає в тому, що результат процедури можна повністю спрогнозувати, несподіванок не буде.

​20-25 років

У 20 років для повноцінного догляду достатньо очищення й зволоження. Проблемами можуть бути акне та інші процеси запалення, пошкоджений гідроліпідний шар ( тут найчастіше винен агресивний догляд) і надмірно активна міміка, яка залишає заломи й зморшки. Часто дівчата жаліються на тонкі, невиразні губи. Для кожної проблеми є своє вирішення.

Що можна:

- Meso-Xanthin F199™ (Мезоксантин) для комплексної роботи з акне і його наслідками – шрамами, плямами, пігментацією;

- мікродози філлерів для контурної пластики губ;

- невеликі дози ботулотоксину, які допоможуть приборкати надмірну міміку на лобі та біля брів.

- мезококтейлі, які допомагають вирівняти пори і колір обличчя, зробити його однорідним, а шкіру більш гладкою і шовковистою.

​25-30 років

Можна починати профілактику старіння, яке напряму пов’язане з дефіцитом гіалуронової кислоти. Вона відповідає за водний баланс, синтез колагену й еластину, необхідних для пружності й краси шкіри. З віком її кількість знижується, епідерміс втрачає вологу й пружність, витончується. У зоні ризику ті, хто любить засмагати, палить, недосипає, а також дівчата з особливо активною мімікою.

Що можна:

- ін’єкції препаратів на основі ботулотоксину – вони допоможуть запобігти глибоким складкам на лобі і між брів;

- Meso-Xanthin F199™ (Мезоксантин), який відновлює якість і структуру шкіри, захищає від агресії навколишнього середовища;

- мезококтейлі, які покращують якість шкіри: роблять її приємною на вигляд і на дотик, регулюють жирний блиск, нормалізують обмін речовин.

​30-35 років

Шкіра поступово втрачає еластичність, її тонус знижується. Від цього з’являються дрібні зморшки (особливо у зовнішніх куточків очей). У тих, хто зловживає засмагою, шкіра блякне й витончується.

Що можна:

- ботулотоксин у помірних дозах для корекції зморшок;

- філлери, якими можна заповнити носослізні борозни і невеликі складки, які створюють непотрібні тіні на фото;

- філлери, якими можна надати потрібну форму губам (наприклад, при асиметрії або недостатньому об’ємі);

- біоревіталізація з концентрованою гіалурованою кислотою. Пісня неї шкіра виглядає свіжою і наповненою.

- Meso-Wharton P199™ (Мезовартон), який відновлює структуру шкіри і стимулює ріст нових здорових клітин. Тим самим він працює не з наслідками вікових змін, а з їхніми причинами.

- Mesoeye С71™ (Мезоай), який впорається з темними колами і "мішками" під очима.

​35-40 років

У цьому віці овал обличчя втрачає чіткість. Вимальовується друге підборіддя, з’являються мішки під очима, жирові пакети (які насправді відповідають за юний вигляд), сповзають донизу й обличчя виглядає змарнілим і втомленим.

Що можна:

- ін’єкційний препарат для антивікової терапії Meso-Wharton P199™;

- корекція контуру обличчя за допомогою ін’єкції MesoSculpt C71™ (Мезоскальпт), яка зменшує жирові відкладення;

- Mesoeye С71™, який покращує шкіру навколо очей, бореться з дрібними зморшками і "мішками" під очима;

- ін’єкції ботулотоксину, які допомагають розгладити зморшки (наприклад, носогубні);

- підтяжка нитками;

- контурна пластика із застосуванням філлерів.

Після 40 років

Вікові зміни накладають свій відбиток. Можуть трохи опускатися верхні повіки, кутики губ, втрачається чіткий контур, зморшки поглиблюються.

Що можна:

- Біоревіталізація і мезотерапія;

- Нитки для підтяжки обличчя;

- Контурна пластика з філлерами;

- Радіохвильовий ліфтинг і хірургічна підтяжка.

Важливо пам’ятати, що улюблені ін’єкції можуть залишати після себе незначну набряклість, почервоніння й гематоми, які минають за 3-7 днів. Процедури проводять курсами. Найчастіше це 2-6 сеансів тривалістю від одного до двох тижнів.

Не всі ін’єкції однакові

Важливо знайти косметолога, на якого можна покластися і який використовує надійні препарати, що діють на причини старіння або пошкодження шкіри й відновлюють її на клітковому рівні: Meso-Wharton P199™, Meso-Xanthin F199™, Mesoeye С71™ і MesoSculpt C71™. Тоді результат не змусить довго чекати, а у шкіри будуть всі шанси сяяти до старості без операцій. Запитайте свого косметолога.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.