До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра в імітацію: як створити ефект засмаги

Коли кроп-топи й боді потребують теплого, золотистого відтінку шкіри, немає нічого легшого, ніж імітувати засмагу

Фото: KATE DAVIS-MACLEOD

Штучна засмага — єдина, яку можна вважати дерматологічно схваленою. Цей засіб дає змогу фанатично дотримувати правил захисту від сонця, але водночас насолоджуватися теплим золотим відтінком шкіри, який сто років тому ввела в моду мадемуазель Шанель.

Реклама
Лосьйон
Лосьйон-автозасмага для обличчя та тіла Lotion Auto-Bronzante Teintée Intense Bronz'express, Académie

Є всього два правила використання цього засобу: перед нанесенням відполірувати шкіру скрабом, а після — розподілити за допомогою спеціальної рукавички. Вже за кілька годин шкіра стане бронзовою, як після круїзу на яхті. Типовий аромат автозасмаги відтінений у лосьйоні трояндами, цитрусовими та травами. Щоб підтримувати відтінок, засіб треба наносити що два-три дні.

Фото: KATE DAVIS-MACLEOD
Олійка
Мерехтлива олійка для тіла Lumière Bronzée, French Girl

Легке мерехтіння й ніжний золотистий відтінок шкіри — не єдині переваги цього органічного засобу. Вона миттєво вбирається, зволожує й живить шкіру завдяки оліям ши й аргановій, а аромат сандалу й троянди навіює думки про подорожі в далекі краї.

Фото: KATE DAVIS-MACLEOD
Краплі-олівець
Краплі-олівець для автозасмаги Click & Glow Tan Drops, James Read

Краплі можна змішувати зі зволожувальним або протисонцевим кремом, а також наносити соло. У складі — вітамін С, який стимулює синтез колагену, вітамін Е, знаменитий антиоксидант, а також гіалуронова кислота й алое вера. Формат олівця дає змогу видавати точне дозування й носити засіб із собою.

Фото: KATE DAVIS-MACLEOD
Серпанок-спрей
Серпанок-автозасмага для тіла Airbrush Bronzing Mist, Hampton Sun

Серпанок з перламутром природного походження проявляється в разі нанесення легким бронзовим відблиском, а завдяки розпилювачу його інтенсивність можна регулювати. Склад збагачений зволожувальними інгредієнтами — олійками макадамії і солодкого мигдалю.

Фото: KATE DAVIS-MACLEOD
Олійка
Поживна олійка для тіла, що надає шкірі сяяння, Nourishing Glow, HydroPeptide

Легка мерехтлива олійка з ефектом засмаги пахне сандалом і жасмином, а її склад збагачений вітамінами з антиоксидантним впливом Е і С. Мерехтіння досягається завдяки мікрочастинкам слюди, а зволожувальний і живильний ефект — завдяки сквалену, оліям соняшника й жожоби.

Фото: Kate Davis-Macleod

Стиль: Well Curated

Зачіски: Ben Cooke @Frank Agency з використанням Lockonego

Макіяж: Camilla Hewitt @One Represents з використанням Armani Beauty

Модель: Tess Jantschek @Nevs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.