До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що вам потрібно знати про Деміана Герлі

Син супермоделі й актриси Елізабет Герлі, що подає великі надії, став обличчям революційної кампанії макіяжу й тепер збирається захопити індустрію чоловічого моделінгу.

"Це дивно, коли тебе називають моделлю", — каже Деміан. Але, звісно ж, як 19-річному синові актриси — й ікони стилю 1990-х — Елізабет Герлі, йому не звикати до перебування в центрі уваги.

Реклама

Деміан, зріст якого 185 см, підписав контракт з престижним модельним агентством IMG на початку цього року й уже став обличчям двох кампаній лінії макіяжу Pat McGrath. Але він викликає фурор в Instagram з підліткового віку. "Коли я мав 17 років, мені зателефонували й сказали, що Стівен Мейзел хоче, щоб я наступного дня приїхав до Нью-Йорка знятися в новій рекламній кампанії, — каже він. — Я ніколи раніше такого не робив, але відразу погодився, вилетів, зробив знімки й повернувся до школи якраз до свого першого заняття в понеділок".

Vogue зв’язався з висхідною зіркою моделінгу й поговорив з ним про все — від ігор у гардеробі Елтона Джона в дитинстві до його любові до Jacquemus.

Мода, як не дивно, завжди була в його думках: "Наші батьки люблять говорити, що в дитинстві спіймали нас із Брукліном Бекхемом у гардеробній нашого хрещеного батька Елтона Джона, коли ми приміряли його сонцезахисні окуляри".

Він і його мама люблять розслаблятися "як всі звичайні люди": "І моя мама, і я на натуру неймовірно неохайні. Щойно нас перестають знімати, ми легко даємо змогу нашій натурі взяти гору".

Оригінальні супермоделі — його головне джерело натхнення: "Наомі Кемпбелл — втілення сили природи, я схиляюся перед нею. Вона дуже дбала про мене, коли ми працювали разом торік, і я завжди дивувався її професіоналізму. Гелена Крістенсен — найзвабливіша жінка на планеті".

Деміен вже встиг попрацювати з деякими з найуспішніших фотографів: "Я недавно працював з Мертом і Маркусом, які робили одні з найкрутіших редакційних знімань для моєї мами і з якими ми давно хотіли попрацювати разом. Луїджі і Янго мене дуже надихали під час нашої роботи; вони заспокоюють мене, контролюючи кожну деталь".

Він завжди носить із собою найпотрібніше, зокрема й мінізразок одеколону: "У моїх кишенях завжди можна знайти телефон, гаманець і гігієнічну помаду. Ще я ношу із собою крихітний флакончик одеколону. Аромат дуже важливий — він може миттєво розбудити вас і змусити почуватися сексуальним".

У його літньому гардеробі не надто багато одягу: "Улітку я проводжу дуже багато часу роздягненим. Я люблю сонце й ненавиджу лінії засмаги. Для теплих ночей я вибираю все, що виробляє Jacquemus. Що-небудь легке і лляне".

Він більше не переймається через гламурні вечірки: "У міру того, як світ починає повертатися до норми, ми з друзями розуміємо, що даремно раніше нервували через вечірки й виходи у світ. Тепер я просто втішений мати змогу знову бачити людей, і я не маю ані сил, ані бажання хвилюватися".

Якщо ви хочете бути моделлю, вам потрібна правильна команда: "Важливо працювати в агенції, з якою комфортно. Якщо за вами немає команди, яка підтримує, то все, що відбувається в індустрії, лише лякатиме".

Текст: Alex Kessler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.