До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елізабет Герлі — ікона стилю тоді й тепер

Останні кілька сезонів мода схожа на свято ностальгії: міленіали відмовляються від нових пропозицій дизайнерів і замість цього націлюються на тенденції 90-х і йдуть за іконами стилю цієї епохи.

Элизабет Херли на 17-й ежегодной премии CFDA, 1998Елізабет Герлі на 17-й щорічній премії CFDA, 1998 рік

Можливо, Кейт Мосс або Дженніфер Еністон перші, хто спадають на думку, коли ви згадуєте про культовий стиль 90-х, але однією з головних ікон все ж була Ліз Герлі. Зірка фільмів "Остін Пауерс: Людина-загадка міжнародного масштабу" і "Засліплений бажаннями" змогла стати популярною, зокрема й завдяки принадному гардеробу.

Реклама
Элизабет Херли на аукционе в поддержку Альянса по исследованию рака яичников, 1999Елізабет Герлі на аукціоні на підтримку Альянсу з дослідження раку яєчників, 1999 рік

Від босоніжок з тонкими ремінцями й шкіряних блейзерів до великих золотих ланцюжків і флісу — Герлі випробувала всі тенденції, якими ми тепер захоплюємося. Вона — приклад того, що можна мати однаково привабливий вигляд як у білій футболці з джинсами, так і в сексуальному міні яскравого кольору.

<b>Элизабет Херли Casual</b>

Здебільшого Ліз відома своїми скандальними образами. Одним з головних виходів актриси можна справедливо вважати прем’єру фільму "Чотири весілля й похорони" в 1994 році. Герлі з’явилася в культовій чорній сукні зі шпильками Versace під руку з Г’ю Грантом. Її образ зробив такий фурор, що Елізабет Герлі й Versace миттєво стали іменами загальними, і навіть до сьогодні цю сукню вважають одним з найобговорюваніших виробів за всю історію італійського лейбла.

Элизабет Херли в Versace и Хью Грант на премьере фильма Елізабет Герлі у Versace й Г'ю Грант на прем’єрі фільму "Чотири весілля й похорони", 1994 рік

Відтоді в Герлі було багато неймовірних моментів на червоній килимовій доріжці. Актриса славиться своєю здатністю носити обтислі сукні, як ніхто інший. Чи то елегантне максі, чи то спокусливе глибоке декольте — у Ліз чудова фігура, яку її вбрання завжди вигідно підкреслює. Майже завжди Герлі носить підбори. Її зачіска, як і макіяж змінюються рідко – об’ємна укладка, темна підводка й непомітна губна помада. Нарешті, крім її алмазного розп’яття, Герлі не любить носити прикрас (вона думає, що вони суперечитимуть її гардеробу).

Элизабет Херли в Versace на 18-й ежегодной премии CFDA, 1999Елізабет Герлі у Versace на 18-й щорічній премії CFDA, 1999 рік

Елізабет часто віддавала перевагу світлим відтінкам. Колірна палітра її гардероба відповідала тенденціям 90-х: багато білого й варіації пастелі у вигляді пудрового, небесно-блакитного й лавандового відтінків.

Элизабет Херли и Хью Грант на вечеринке по случаю запуска журнала Talk, 1999Елізабет Герлі й Г'ю Грант на вечірці з нагоди запуску журналу Talk, 1999 рік

Попри брак досвіду в модельному бізнесі, Герлі призначили амбасадоркою Estee Lauder у 1995 році. Після успіху в косметичній компанії, з якою вона досі співпрацює, Герлі отримала низку ролей у фільмах і телешоу. До слова, Елізабет щороку підтримує ініціативу бренду, спрямовану на інформування про рак молочної залози.

<b>Элизабет Херли red Carpet</b>

Елізабет Герлі й сьогодні є іконою стилю. Вона ніколи не боїться з’явиться на заходах і червоних доріжках в обтислій сукні з вирізом, що оголює ноги, або сміливому декольте — як і понад 20 років тому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.