До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіча мода: 10 образів, які потрібно приміряти до кінця літа

Літо 2019 року – ідеальний час, щоб приміряти зухвалі образи. Від сорочок у стилі ретро до велосипедних окулярів – розповідаємо про 10 стильових прийомів, які допоможуть мати крутий вигляд.

Versace Menswear весна-літо 2020

1. Кравецький одяг замінює все божевілля вуличного. Але не варто бігти в ательє за строгим класичним костюмом. Рекомендуємо вибрати більш розслаблену версію ансамблю, але з двобортним піджаком.

Реклама

2. Зухвалий і сміливий вигляд створять велосипедні сонцезахисні окуляри з оправами, вигнутими на кінчиках у стилі Prada або Versace.

Маркус Шенкенберг

3. Найгарячіший тренд цього, і схоже, що наступного, сезону – мінішорти. Головне – правильно підібрати пару і вдало скомбінувати її з іншими елементами образу.

4. Літо – час позбавитися важких сумок і не носити за спиною пів життя. Jacquemus і Fendi запропонували ідеальне рішення такої проблеми – сумку на шию, куди поміститься тільки найнеобхідніше.

Jacquemus Menswear весна-літо 2019

5. Монохром – найпопулярніше слово сезону. Це наочно демонструють Louis Vuitton, Zegna і Balenciaga у своїх колекціях.

6. Неон і зухвалі відтінки – основа непересічності літнього образу.

Valentino Menswear весна-літо 2019

7. Повернення в 1970-і роки. Цього літа принт tie-dye повернувся на модну арену і всі речі з цим психоделічним візерунком знову зайняли почесне місце в кожній шафі.

8. Cottweiler вирішили, що шкіра цього сезону матиме такий же доречний вигляд, як і в холодну пору року. Важко не погодитися.

Леонардо ді Капріо в фільмі "Ромео + Джульєтта"

9. Попрощайтеся з бейсбольною кепкою і скажіть привіт панамці, яка активно захоплює всю fashion-індустрію. За статус it цей аксесуар завдячує Fendi і Valentino. До слова, наступного сезону утеплені версії панами будуть не менш популярними.

10. Довгий час гавайські сорочки не сприймала більшість "серйозних" чоловіків. Але з поверненням моди 1990-х ця річ знову потрапила в побут. Повчитися її носити можна у Леонардо ді Капріо у фільмі "Ромео + Джульєтта".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.