До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фото дня: хлопець з прапором України біля розбомбленого Драмтеатру в Маріуполі

У тимчасово окупованому Маріуполі хлопець вийшов з прапором України на площу біля розбомбленого Драматичного театру. Фото юнака оприлюднила Маріупольська міська рада у своєму Telegram-каналі.

Фото: Маріупольська міська рада

"Навіть окупований, Маріуполь не здається. Юнак вийшов на площу біля розбомбленого рашистами Драмтеатру з прапором України. Треба мати неабияку сміливість зробити це, коли навіть за українську мову можна потрапити „на підвал". Десятки тисяч людей і досі не можуть виїхати з міста. Але вони чекають та мріють, що скоро Маріуполь знов буде українським", — ідеться в дописі в Telegram-каналі Маріупольської міської ради.

Реклама
Фото: Маріупольська міська рада

Нагадаємо, 16 березня 2022 року російські загарбники завдали авіаційного удару по будівлі Донецького академічного обласного драматичного театру в Маріуполі, який на той час був прихистком і укриттям від артобстрілів для сотень жителів міста. За різними оцінками в театрі було від 500 до 1200 цивільних. 25 березня 2022 року офіційний представник Маріуполя підтвердив, що внаслідок бомбардування загинуло приблизно 300 людей. Видання Associated Press з посиланням на аналіз слів очевидців, розміри будівлі тощо, стверджує, що під час авіаудару загинуло близько 600 осіб, які ховалися в його приміщеннях і поруч із ним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.