До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра на межі: чоловічі плавки на шнурівці від Ludovic de Saint Sernin

Ludovic de Saint Sernin

Ludovic de Saint Sernin
Капсульну лінійку Ludovic de Saint Sernin створено за мотивами шкіряних брифів Eyelet, найпопулярнішої моделі з колекцій молодого паризького бренду. Плавки на шнурівці доступні в різних відтінках, названих на честь улюблених місць відпочинку дизайнера Людовика де Сен-Сернена: чорний — як данина нью-йоркському Fire Island, білий — омаж грецькому острову Міконос, бежевий — Марракешу, а яскраво-рожевий — Ібіці. Червоний символізує Палм Спрінгс, бірюзовий — острів Капрі, а темно-синій — Лазурний берег Франції. Цю колекцію шили в паризькому ательє дизайнера вручну, зважаючи на мінімізацію "вуглеводневого сліду" під час виробництва й транспортування з інших місць.

Ludovic de Saint Sernin плавкиLudovic de Saint Sernin

Промоматеріали з участю молодого манекенника Ніколаса Райта знімав британський фотограф Томас Гіддінгс під час подорожі на Fire Island у Нью-Йорку ще торік у серпні. "Я вперше приїхав туди кілька років тому й відразу закохався в його красу та історію, — коментує вибір локації для знімання Людовик де Сен-Сернен. — Це місце має велике значення для ЛГБТ-спільноти. Починаючи з 1960-х і до сьогодні острів був і є притулком для членів квір-спільноти".

Реклама
Ludovic de Saint Sernin плавкиLudovic de Saint Sernin

У нового релізу Ludovic de Saint Sernin є й гуманітарна мета. 10% прибутку від продажу цієї колекції буде перераховано на користь благодійної організації Le Refuge, що опікується підтримкою дітей та підлітків, від яких відмовилися батьки. Ще 10% — організації G.L.I.T.S., яка підтримує спільноти LGBTQIA+ в глобальному масштабі.

Ludovic de Saint Sernin плавкиLudovic de Saint Sernin
Vogue Man Ukraine Instagram

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.