До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепер в Україні: індивідуальний пошив взуття в Ermenegildo Zegna

Сучасні джентльмени давно знають, що за кращими костюмами на замовлення варто йти до майстрів італійського бренду Ermenegildo Zegna. Однак тут вони зможуть створити не тільки персональний повноцінний гардероб в рамках послуги Su Misura, а й скористатися послугою індивідуального пошиття взуття, яка тепер доступна і для українських клієнтів Ermenegildo Zegna.

Процес створення власної пари захопливий і цікавий. Все починається з вибору колодки, після чого вже можна включати фантазію і експериментувати з поєднаннями відтінків і фактур. У київський бутик Ermenegildo Zegna вже прибула велика кількість найрізноманітніших моделей взуття, щоб кожен клієнт міг вибрати вподобану пару і на її основі створити свою індивідуальну. Причому, для замовлення доступна не тільки чоловіча класика – оксфорди, лофери, дербі або монки, але й спортивне взуття, наприклад, вже стали культовими снікери Triple Stitch

Реклама
Кросівки Triple Stitch

Є можливість виконати будь-яку пару з гладкої або тисненої шкіри, замші або інноваційного матеріалу Pelle Tessuta, в якому замість звичних ниток використані найтонші смужки шкіри наппа. Всього можна вибрати з 17 відтінків і 6 видів матеріалів, а це більше 100 комбінацій. Повторення практично неможливе.

Якість – окремий предмет гордощів Ermenegildo Zegna. Під час створення взуття на замовлення використовується унікальний метод Goodyear Soft. Його секрет криється в створенні спеціальної "стінки" і внутрішнього наповнювача, які разом забезпечують максимальний комфорт, гнучкість, м'якість і теплоізоляцію, а також вміють повертатися в свою первинну форму.

<b>ZegnaShoes</b>

Особливим сюрпризом для клієнтів Ermenegildo Zegna стане можливість використовувати під час створення своєї персональної пари крокодилячу шкіру – в майстернях модного Будинку вона проходить особливу обробку, після чого стає м'якою і податливою. Природно, що створена на замовлення пара буде персоналізована ініціалами клієнта, адже Ermenegildo Zegna – це завжди історія про індивідуальність і силу особистості.

Читайте також:

Энтони Хопкинс и другие голливудские джентльмены в мире моды

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.