До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci й The North Face представили спільну колекцію

Майже за три місяці після анонсування своєї співпраці, The North Face і Gucci представили колекцію, у якій є все: від одягу й взуття до наметів і спальних мішків.

Gucci x The North FaceGucci x The North Face

Партнерство ґрунтується на спільній спадщині двох брендів, поєднуючи схильність Gucci до максимальної розкоші з досвідом The North Face в галузі спортивного спорядження. У цій колекції є все, що може знадобитися для серйозної екстравагантної пригоди на свіжому повітрі: верхній одяг, наприклад, утеплені пальта з гусячого пуху й бомбер, створений за мотивами дизайну The North Face 70-х. Серед інших ключових товарів — футболки, толстовки й куртки зі спеціальним логотипом Gucci x The North Face, а також сорочки з яскравими малюнками та яскраві комбінезони. До колекції також увійшли похідні черевики трьох кольорів — коричневого, чорного й кремового.

Реклама

В істинному стилі Gucci колірна палітра наповнена яскравими відтінками. Химерні квітчасті мотиви, яскраві основні кольори, принти, натхнені одягом The North Face 70-х, і нові образи монограм Gucci прикрашають куртки, рюкзаки, спідниці й панамки.

Gucci x The North Face
Gucci x The North Face

Якщо North Face не звикати до колаборацій, то для Gucci під керівництвом Алессандро Мікеле це партнерство стало першим досвідом співпраці з іншим брендом. Вибір партнера не випадковий, як може видатися на перший погляд, зважаючи на недавні кроки Gucci в напрямку до вуглецевої нейтральності й відмови від місця в модному календарі на користь позасезонних колекцій.

<b>Gucci x The North Face</b>

Creative Director: Alessandro Michele

Art Director: Christopher Simmonds

Photographer & Director: Daniel Shea

Make Up: Thomas De Kluyver

Hair stylist: Alex Brownsell

Musiс:

"Bad Moon Rising"

Written by John Fogerty

Performed by Creedence Clearwater Revival

Published by Concord Music Group, Inc.

Recording courtesy of Craft Recordings, a division of Concord

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.