До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайн без дизайну: KSENIASCHNAIDER MEN осінь-зима 2021/2022

Дизайнер Антон Шнайдер представив чоловічу колекцію бренду KSENIASCHNAIDER MEN осінь-зима 2021/2022 в межах sustainable-проєкту на Pitti Uomo 99.

KSENIASCHNAIDER MEN осень-зима 2021/2022KSENIASCHNAIDER MEN осінь-зима 2021/2022

У колекції осінь-зима 2021/2022 Шнайдер і далі досліджує свою ідею про дизайн без дизайну за допомогою апсайклінгу й печворк-експериментів з матеріалами, знаковими моделями бренду та кольорами.

Реклама

"Дизайн без дизайну — правильний дизайн, — каже Антон. — Все, що функціональне й професійне, воно й гарне. Люди вважають, що це не одяг для життя, а я так не думаю. Ось дивишся на будівельника, що має такий професійний прикол, елемент одягу, як рукавички, і думаєш: чому я не можу такого мати".

KSENIASCHNAIDER MEN осінь-зима 2021/2022

Для осінньо-зимової чоловічої колекції дизайнер і далі створює нові спортивні костюми з перероблених старих, але не в яскравому знаковому для бренду стилі, а в темному монохромі. Також у колекції з’явилися нові смугасті моделі сорочок, світшотів, шортів і штанів, смужки яких зроблені з текстильних відходів попередніх колекцій бренду й стокових тканин.

KSENIASCHNAIDER MEN осінь-зима 2021/2022

Всі речі колекції цілком поєднувані між собою, тож з таким гардеробом можна вдягати все, що під руку потрапить, як в offline multiplayer mode, який є головною темою чоловічого одягу KSENIASCHNAIDER.

На окрему увагу в колекції KSENIASCHNAIDER заслуговує джинсова куртка з волокон технічної коноплі — ідеальна функціональна й тепла альтернатива хутру.

<b>KSENIASCHNAIDER_MEN_FW_21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.