До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як устигнути все: розповідають Аліна Косичкіна, Лера Бородіна і Ксенія та Антон Шнайдери

Сучасний ритм життя змушує нас вирішувати безліч справ одночасно, щоб встигнути виконати всі заплановані завдання. Звільнити більше часу для себе, сім’ї й хобі допоможе грамотне планування, делегування й сучасні ґаджети, які здатні миттєво вирішувати силу-силенну завдань. Переконалися в цьому наші герої — Ксенія та Антон Шнайдери, Аліна Косичкіна і Лера Бородіна, які кілька днів провели з ґаджетами Huawei — ноутбуком MateBook X Pro і смартфоном Huawei P40.

Аліна Косичкіна, Антон і Ксенія Шнайдери, Лера Бородіна

Аліна Косичкіна

Про роль ґаджетів у житті: не буде перебільшенням, якщо скажу, що в ноутбуці й смартфоні у мене все життя — календар, листування з подружками, пошта, месенджери, гігабайти світлин дочки з першого дня життя, принтскрини суконь, які я хочу, банківські карти й, звісно ж, застосунок улюбленого "ХЛІБНОГО".

Реклама
Ліворуч: ноутбук MateBook X Pro і смартфон Huawei P40
Праворуч: Аліна Косичкіна в боді MAGDA BUTRYM (theicon.ua)

Про таємниці тайм-менеджменту: я намагаюся навчити працівників самостійно ухвалювати рішення. А до мене звертатися, коли за десятибальною шкалою — це 7 і більше. Це, звісно, дуже смішно, якщо прочитати мою наступну відповідь.

Аліна Косичкіна в боді THEORY (helen-marlen.com), черевиках Acne Studios (theicon.ua), сережках ALEXANDRE VAUTHIER (theicon.ua)

Як проходить мій день:

- Аліно, ти замовила чашки?

- Аліно, схваліть бюджет.

- Ми надіслали вам зразки, який відтінок годиться?

- Маааамо, тато аптяп пішов на роботу, ти аптяп збираєшся, Агата тут живе ЗОВСІМ ОДНА.

- Добрий день, перенесімо зустріч на годину, хочу побути з дочкою.

- Аліно, затвердіть стіни / столи / зубочистки / тканину / світлину / бетон.

- Здрастуйте, надішліть, будь ласка, фото суконь, які маєте. У мене за годину вечірка, а я в шортах.

- Дівчатка, хто пропустив кому в пості?

- Аліно, а що робити, якщо...

- Цей текст не годиться, перепишіть, будь ласка.

- Запишіть мене на 8, будь ласка. Але я матиму всього 20 хвилин.

- Як це повна посадка? Нас усього четверо, будемо за 15 хв.

- Дімко, запрошую тебе на побачення.

І так нескінченно довго, тому без надійних ґаджетів уявити себе не можу — вони реально допомагають заощаджувати час.

Ліворуч: Аліна Косичкіна в сукні LAKE STUDIO (helen-marlen.com)
Праворуч: ноутбук MateBook X Pro і смартфон Huawei P40

Про вигоряння: Мені це почуття не знайоме. Я надихаюся новими проєктами, наснажуюся нашими гостями, отримую багато тепла від команди й живу у величезній любові у своїй родині.

Про улюблені застосунки й програми: месенджер WhatsApp, ХЛІБНИЙ — через нього замовляю всю продукцію ХЛІБНОГО, щоб не чекати в черзі, Farfetch, де знаходжу для себе найкращі сукні, і Microsoft To Do, у якому дуже зручно працювати із завданнями.

Аліна Косичкіна в жакеті, штанах і боді MAGDA BUTRYM (theicon.ua)

У ноутбуці MateBook X Pro мені сподобалася його миттєва синхронізація зі смартфоном. Всю потрібну інформацію можна скидати буквально одним дотиком. Для такої швидкої людини як я — це ідеально.

Ксенія та Антон Шнайдери

Про планування: Ми не поділяємо календарі на особистий і робочий, всі справи заношу до загального, це допомагає правильно розподіляти час і ресурси, знаходити час для себе. Також у цій справі складно обходитися без ґаджетів — навіть не можу уявити, як працювати без них. Я працюю здебільшого зі смартфона. Упродовж дня маю багато зустрічей і переміщень, а бувають дні, коли я навіть не вмикаю комп’ютера й усі справи вирішую за допомогою смартфона. Але водночас мені важливо, коли можна все синхронізувати, у кілька дотиків перекинути всю інформацію на ноутбук і бути спокійною, що в мене все збережено й продубльовано.

Ліворуч: ноутбук MateBook X Pro
Праворуч: Антон Шнайдер у куртці MOD44 (tsum.ua) і Ксенія Шнайдер у топі MAISE WILLEN (theicon.ua) і джинсах KSENIASCHNAIDER (kseniaschnaider.com)

Як триває день: Мій день починається о 6:30 ранку з хатха-йоги, потім я готую сніданок і збираю дочку в школу. Перевіряю пошту й соцмережі, відповідаю, якщо є запити. Роблю пост в основному акаунті бренду. Листуюся з командою, обговорюємо справи, де потрібно швидко щось вирішити, і зазвичай об 11-й я виїжджаю з дому у справах. Якщо є примірювання, то їду відразу на наше виробництво. Якщо там від мене нічого не потрібно, то прямую до шоуруму на Воздвиженці, де маємо простір для працівників PR і маркетингового відділу, працюю з ними.

Ксенія Шнайдер у водолазці RITO (theicon.ua), спідниці ROKH (theicon.ua), черевиках MAGDA BUTRYM (theicon.ua)

Бувають ще зустрічі серед дня, загалом кожен день дуже насичений і різний. Додому я потрапляю в різний час, але намагаюся бути до семи, щоб приготувати вечерю для родини. На цьому мій робочий день не закінчується, з дому я працюю через пошту, пишу й відповідаю на листи, складаю плани для себе й команди на завтра. Буває, що доводиться працювати з дому допізна. Але лягти спати я намагаюся до 23:00, щоб з ранку нормально прокинутися й усе встигнути.

Ліворуч: Антон Шнайдер у футболці й джинсах KSENIASCHNAIDER (kseniaschnaider.com)
Праворуч: ноутбук MateBook X Pro

Про вигоряння: Проблема вигоряння мені знайома, але в цьому питанні нам ніхто не зможе допомогти, поки ми самі не навчимося сповільнюватися й зупинятися. Я навчилася це робити, але коли в тебе власний бренд і ти керуєш бізнесом, то відчуваєш величезну відповідальність і, навіть розуміючи, що вже гориш, і далі працюєш до знемоги заради своєї команди.

Про вимоги до ноутбуків: вибір ноутбука я зазвичай довіряю Антонові. Мені важливо, щоб він був легким, тому що я постійно ношу його із собою, а для Антона важлива потужність і гарна батарея. Круто, що в MateBook X Pro ці дві вимоги поєднуються.

Ксенія Шнайдер у штанах AKIRA NAKA, топі 1 017 ALYX 9 SM (theicon.ua), жакеті OFF — WHITE [theicon.ua] і Антон Шнайдер у светрі KSENIASCHNAIDER (kseniaschnaider.com)

Про улюблені програми: в Антона це Photoshop, Ableton і Excel. Я ж працюю найчастіше в Zoom, Word і Excel.

Лера Бородіна

Про улюблені ґаджети: комп’ютер, смартфон і навушники до них. Без останніх двох взагалі не можу себе уявити.

Ліворуч: Лера Бородіна
Праворуч: ноутбук MateBook X Pro

Про планування: Без планування й асистентки Насті я б точно не впоралася, але на першому місці в мене все-таки розставлення пріоритетів у конкретний період часу. Я не вірю в постійний баланс між роботою, сім’єю й особистими захопленнями. Моє правило — виписати все, що я хочу зробити, і визначити час для кожного завдання. В одні періоди я більше зосереджена на розвитку бізнесу, а в інші — на сім’ї або собі. Мені здається, що нас більше заганяє в стрес не сам момент, що ми щось не встигаємо, а нерозуміння того, що саме ми не встигаємо. Тому все виписуємо, розставляємо пріоритети й користуємося ґаджетами, які допомагають це робити.

Лера Бородіна в гольфі JOSEPH (helen-marlen.com), штанах-палацо JOSEPH (helen-marlen.com), піджаку JOSEPH, взутті LITKOVSKAYA (litkovskaya.com) і сережках J.W. ANDERSON (theicon.ua)

Про диджитал-детокс: диджитал-детокс я не практикую, але ось диджитал-дієта в моєму житті є. Наша родина має правило: не користуватися смартфонами за вечерею. Також намагаємося не використовувати їх і за сніданком, але тут вже складніше — так і хочеться перевірити робочі чати перед початком активного дня. Святий для мене день — це неділя. Цього дня я намагаюся фокусуватися на домашніх справах і трохи менше заглядати в смартфон, цікавлячись справами інших.

Лера Бородіна в сукні VINCE (helen-marlen.com), чоботях PARIS TEXAS (theicon.ua), із сумкою BY FAR (theicon.ua), ланцюжком і браслетом J.W.ANDERSON (theicon.ua)

Про вигоряння: Емоційна й фізична втома мені знайомі, але вигоранням я б це ще не назвала. Розслабитися в такому разі мені допомагає тепла ванна із сіллю, раз на тиждень намагаюся знаходити час на відвідування косметолога та процедури для тіла. Дуже люблю обгортання — вони мене максимально оновлюють. Ще на допомогу завжди приходять прогулянки. Я багато часу проводжу на зустрічах, а містом пересуваюся на машині, тому прогулянка кілометра на три — це мій релакс.

Про улюблені застосунки в телефоні: Meditopia — про сон і ментальне здоров’я, і, звісно ж, Shazam — майже щодня шукаю там нову музику. Для мене це взагалі застосунок №1. Природно, що маю багато різних застосунків для редагування й оброблення фото.

Ліворуч: ноутбук MateBook X Pro
Праворуч: Лера Бородіна

У ноутбуці MateBook X Pro мене вразив підхід до питань безпеки — це й увімкнення лептопа за допомогою відбитка пальця, і прихована в клавіатурі камера.

Довідка Vogue:

Ноутбук Huawei MateBook X Pro — одна з головних прем’єр компанії Huawei цього року, яку вирізняє безрамковий дисплей, завдяки чому зображення стає ще масштабнішим і на екрані можна розглянути всі його деталі, та інтуїтивне керування екраном за допомогою дотику. Без останньої функції складно уявити сучасні смартфони, але на ноутбуках вона стає ще популярнішою, тому що допомагає набагато швидше й ефективніше працювати — прокручувати, збільшувати й вибирати світлини тепер можна миттєво, а для скриншоту екрана потрібно всього лише провести вниз трьома пальцями. Ще одна важлива функція в цьому ноутбуці — Huawei Share, завдяки якій він стає буквально одним цілим зі смартфоном.

На дисплеї ноутбука вмикається екран смартфона й переносити файли між пристроями можна в один дотик.

Не можна не згадати й про дизайн Huawei MateBook X Pro — лаконічний, стильний і продуманий до найменших деталей. Попри свій вишуканий зовнішній вигляд, ноутбук водночас надзвичайно працездатний — завдяки потужному акумулятору на ньому можна працювати 11 години в інтернеті або 13 годин дивитися відео.

На питання безпеки тут також зважили — кнопка ввімкнення ноутбука може сканувати відбиток пальця свого власника, а камера захована в клавіатурі й відкривається тільки тоді, коли ми цього хочемо.

Смартфон Huawei P40, який представили публіці навесні 2020-го, уже встиг стати улюбленим ґаджетом усіх шанувальників якісної мобільної фотографії. Тут встановлено ​​оновлену ​​систему камер Leica Ultra Vision, що дає змогу робити не тільки світлини в будь-яких умовах, але й знімати відео, які хотітимуть дивитися. Основна камера Ultra Vision Sensor має роздільну здатність 50 Мп і може вловлювати найдрібніші деталі, а ультраширококутня камера дає змогу робити як прекрасні панорамні кадри, так і експериментувати з макрозніманням, фокусуючись з відстані всього 2,5 сантиметра.

Також ці смартфони абсолютно не хочеться ховати в чохли — монохромні відтінки, серед яких особливо хочеться вирізнити крижаний білий і класичний чорний, мають суворий та елегантний вигляд.

Фото: Polina Podobedova
Стиль: Mari Siviakova
Асистент стиліста: Olha Havryliuk
Макіяж і зачіски: Vitalia
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.