До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

A$AP Rocky, Іггі Поп і Tyler, The Creator, у рекламній кампанії Gucci

Алессандро Мікеле запросив одних з найсамобутніших музикантів узяти участь у новій рекламній кампанії чоловічої колекції Gucci. Над візуальним складником кампейну працював фотограф і режисер Гармоні Корін, який відтворював архетипічний образ життя рок-зірки, демонструючи зустріч ексцентричних артистів в особняку в Лос-Анджелесі.

У новому кампейні Gucci музиканти A$AP Rocky, Іггі Поп і Tyler, The Creator, тусуються з хатнім папугою Іггі, яскраво-синім гіацинтовим ара, і його білим пернатим другом. Сусіди по дому грають зі своїми хатніми тваринами на галявині, за кухонним столом з величезною тарілкою зі спагеті й у вітальні. Безсумнівно, їхня загальна любов до франтівства створює ідеальні точки дотику для кампейну.

Реклама

Еклектичне бачення Алессандро Мікеле об’єднало цих трьох культових артистів, що мають самобутній стиль. "Цей образ ексцентричності присутній постійно, тому що вони самі по собі ексцентричні. Також кампанія транслює ідею про те, як одержимість зовнішністю може допомогти знайти спільну мову, об’єднати у своєрідне братство. Було приємно бачити цих трьох чоловіків разом, зовні різних, але дуже схожих", — пояснює Мікеле.

Creative Director: Alessandro Michele

Art Director: Christopher Simmonds

Photographer/Director: Harmony Korine

Hair: Paul Hanlon

Make-up: Thomas De Kluyver

Talents: A$AP Rocky; Iggy Pop; Tyler, The Creator

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.