До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безпечний онлайн-шопінг: новий простір Click & Collect в ЦУМ

Черговий локдаун — не привід забути про оновлення гардеробу. Cейчас можна сміливо здійснювати покупки онлайн і продовжувати радувати себе модними новинками. Для того, щоб онлайн-шопінг в інтернет-крамниці tsum.ua став ще комфортнішим, команда універмагу ЦУМ відкрила новий простір Click & Collect. Тепер зона на другому поверсі ЦУМу оснащена чотирма просторими примірочними, затишним лоббі-баром.

Новий простір Click&Collect в ЦУМ

Click & Collect — це транзитна зона між реальним шопінгом і онлайн-крамницею. Саме така концепція була реалізована в інтер'єрі, над дизайном якого працювала команда проєктного департаменту універмагу спільно з архітектурним бюро AKZ Architectura. Атмосферу віртуального світу підкреслили сенсорними панелями з асортиментом інтернет-крамниці, насиченими кольорами, футуристичними формами і фактурами.

Реклама
Новий простір Click&Collect в ЦУМ

На 80 кв. м об'єднано три функціональних простори: каса з біжучим рядком на матовій поверхні, комфортна зона відпочинку з яскраво-жовтою канапою і примірочні з великими дзеркалами й підвісними люстрами. В інтер'єрі переважають такі матеріали, як оплавлене скло і мармур. Затишну атмосферу в Click & Collect створюють елементи дизайнерського декору, аромодифузори і колекція книг видавництв Assouline і Taschen.

Новий простір Click&Collect в ЦУМ
Новий простір Click&Collect в ЦУМ

Тепер, піднімаючись на другий поверх універмагу, клієнт потрапляє в зону Click & Collect, де стилісти інтернет-крамниці завчасно підготують усі вибрані на сайті товари. За необхідності оперативно замінять розмір і запропонують аксесуари, які зможуть доповнити образ. Зона видачі онлайн-замовлень працює згідно з карантинними нормами, персонал щодня проходить температурний контроль, забезпечений масками і рукавичками. Команда ЦУМ запрошує всіх бажаючих на безпечний онлайн-шопінг з високим рівнем комфорту і чекає вtsumсех у новому просторі Click & Collect на 2 поверсі.

<b>новое пространство Click&Collect</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.