До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

All you need is...: нові декорації київського ЦУМу

Традиційно напередодні найромантичнішого свята команда ЦУМу підготувала особливий подарунок для Києва та гостей універмагу. Цього року основою для декорацій до Дня всіх закоханих стала відома фраза з композиції The Beatles "All you need is love".

Яскраво-червоні літери заввишки до 2,5 метра, облямовані неоновою стрічкою, охоплюють простір у 200 м2 на центральному фасаді універмагу. Серця й фасадна підсвітка доповнюють композицію, створюючи романтичний настрій у самому серці столиці. Перевтілення ЦУМу до дня Святого Валентина відбувається не вперше: 2020-го центральний універмаг замінив на фасаді будівлі традиційну вивіску ЦУМ на грайливу ЦЬОМ, а 2021 року центральний вхід прикрасили 5000 сердець.

Реклама

Упродовж усього лютого в універмазі доступні pop-up-корнери з ідеями небанальних подарунків і фотозони, а також пропозиції від українських і міжнародних брендів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.