До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити гольфи та гетри цієї осені

З дедалі більшою популярністю спорт-шику та поверненням стилю препі в осінніх колекціях брендів стали з’являтися гольфи й гетри. В’язані панчішно-шкарпеткові вироби дизайнери пропонують носити не тільки заради тепла й комфорту, а й щоб створити модний образ на щодень. Цього сезону обов’язково вдягаємо трикотажні гольфи під чоботи, додаємо яскраві пари до суконь, міксуємо гольфи в сіточку з туфлями та вибираємо гетри з ефектним декором як головну прикрасу образу.

Simone Rocha

Продовжуючи тему мініспідниць з низькою посадкою, коротких шортів та тенісних сорочок поло, Міучча Прада представила нову ітерацію своїх знаменитих балеток, які цього разу дизайнерка поєднувала з в’язаними шкарпетками до колін. Моделі мали такий вигляд, ніби не встигли перевдягнутися після тренування біля станка. Це було ідеальне продовження поточної тенденції "балеткор", яка заполонила модні подіуми. Гольфи також запропонували на показі Christian Dior – від яскравих спортивних варіантів до жіночних моделей у дрібну сітку. У колекції також з’явилися різнокольорові компресійні шкарпетки до колін, які моделі носили з гіпержіночними спідницями й корсетами з перфорованої шкіри, а також прозорі чорні гольфи, прикрашені стразами й лелітками, як доповнення до вечірніх образів.

Реклама
Christian Dior
Miu Miu
Coperni

Віржині Віар також вирішила освідчитися в любові високим гольфам і гетрам, що їх ніби трепетно ​​вив’язала бабуся. Дизайнерка поєднувала в’язані пари з маленькими чорними сукнями, спідницями з твіду, мікрошортами, елегантними туфлями й гумовими чоботами до середини стегон. Схоже, Віар справді подбала про те, щоб восени дівчатам було тепло й комфортно. Заправляти гольфи в чоботи запропонували також Hermes та Miu Miu. Якщо перші пропонували робити ставку на монохромні образи, що візуально витягують силует, то другі міксували високі в’язані шкарпетки з грубими черевиками з масивними пряжками та напівпрозорими сукнями.

Chanel
Telfar
Christian Dior

Шкільну естетику ми також бачили в колекції Charles Jeffrey Loverboy – поєднання високих шкарпеток з колготками у велику сітку, мініспідницею та університетським джемпером. Своє прочитання стилю препі презентували Coperni, комбінуючи чорний спідничний сет з трикотажними гольфами та елегантними туфлями. Подібний приклад стилізації продемонстрували No.21, тільки цього разу гольфи були нижчими від литок. Тим часом Dolce & Gabbana засвідчили, що не одними трикотажними гольфами й гетрами єдині. Бренд скомбінував капронові чорні гольфи з асиметричною спідницею та приталеним жакетом. У колекції Telfar ми побачили спортивне прочитання цієї тенденції, у Simone Rocha – ошатну версію гольфів, а в Chopova Lowena – найкреативніше бачення стилю препі.

Hermes
Charles Jeffrey Loverboy
No.21
Chopova Lowena
Dolce & Gabbana
Miu Miu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.