До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всім вітрам на зло: модна зима в місті

Завдяки ентузіазму героїнь streetstyle-звітів об'ємні пуховики перекочували з гірськолижних трас на вулиці.

Байер Ася Мхитарян

Ще кілька років тому поява в спортивному одязі у модному суспільстві прирівнювалося до публічного самогубства. Але часи змінюються, і рафіновані гості модних показів сьогодні мають вигляд, як уболівальники на Олімпійських іграх в канадському Калгарі. З приходом зимових морозів головні модниці світу вибирають об'ємні куртки на Лебединому пуху, творці яких надихалися спортивною екіпіровкою: найактуальніші моделі останніх сезонів виглядають як точні репліки речей з барвистих рекламних макетів гірськолижних курортів з 1980-х.

Реклама
Fashion-редактор Джованна Батталья Енгельберт
Редактор Каролін Ісса
Fashion-редактор Аня Зюрова

Героїні streetstyle-марафону не бояться яскравих забарвлень – носять куртки життєрадісних кольорів, як з картин Хуана Міро, або з благородним блиском металу і вінілу. Приспущені з плечей, накинуті поверх барвистих нарядів або туго затягнуті на талії, вони дозволяють створити новий силует – масивний, повітряний і вкрай фотогенічний.

Блогер Каміль Шарьєр
Стиліст Тіна Леунг
Блогер Кортні Торп

При виборі пуховиків є свої трюки. Уникнути асоціацій з заблукалими альпіністами допоможе поєднання з речами, контрастними по стилю. Об'ємні пуховики сьогодні передбачено носити з помпезними спідницями, обробленими пір'ям, як це робить Джованна Батталья Енгельберт, або з сукнями, розшитими пайєтками, – як стиліст Тіна Леунг. Щоб не потонути в зайвих об‘ємах, як фігурка з логотипу покришок Michelin, варто використовувати тонкі шкіряні ремені: вони приборкають безрозмірну пухову хмару

Гість показів у Лондоні
Байєр Тіффані Хсу
Гість показів у Лондоні

Текст: Вєня Брикалін

Читайте також:

Під снігом: як одягаються героїні стритстайлу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.