До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки рожевого в нових весняних колекціях

До найромантичнішого свята року Дня всіх закоханих залишилися лічені дні. Якщо питання святкового вбрання все ще залишається актуальним, радимо придивитися до яскравого й стильного рішення — рожевого й усіх його відтінків. "Голі" максісукні, брючні костюми, зухвалі міні, твідові жакети й сукні — прийдешньої весни модним балом заправлятиме світло-рожевий, відтінку baby pink і навіть неоновий одяг.

Blumarine
Michael Kors Collection
Prada
Saint Laurent

У сезоні весна-літо 2022 одну з головних ролей дизайнери віддали всьому різноманіттю світлих переливів рожевого — саме такі відтінки траплялися в колекціях найчастіше. Це й не дивно: бліді півтони мають гарний вигляд і соло, і в тандемі з відтінками шоколаду, чорним або білим. Напівпрозору максісукню, як у Blumarine, краще обіграти аксесуарами в тон, але найефектнішим варіантом стане блідо-ліловий. Надихнутися на його стилізацію можна в колекції Saint Laurent.

Реклама
Chanel
Dior
AZ Factory

Дещо насиченіший рожевий запропонували AZ Factory, Dior і Chanel. Бренди зробили ставку на колір і додали декоративних елементів. AZ Factory, готуючись до романтичного свята, показали "голу" максісукню з трикотажними вставками у вигляді серця, Dior продемонстрували монолук, що складається з атласного пальта, топу й шортів на високій посадці, а Chanel, віддані класиці, представили твідову сукню, прикрашену ланцюжками й стразами. Невгасима тенденція на флуоресцентні відтінки не зменшує обертів. Неоновий рожевий був на показах у Proenza Schouler, Valentino, Versace й Alexander McQueen.

Alexander McQueen
Proenza Schouler
Valentino
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.