До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У головній ролі: яке пальто купити цього сезону

Пальто – одна з ключових покупок сезону. Цієї осені в моді широкі пальта-накидки і моделі прямого крою з важкої полотняної шерсті, натуральної шкіри і вінілу.

Шерстяне пальто, бавовняні шкарпетки, все – Gucci; шкіряні черевики, Adieu Paris
Масштабний план

Масивні пальта з натуральної вовни і екохутра цього сезону сягають велетенських розмірів. Носити їх потрібно підкреслено іронічно – наприклад, з класичними брогами або оксфордами.

Реклама
Шуба з штучного хутра, Balenciaga; бавовняні шкарпетки, Gucci
Шах і мат

Головна покупка осені – вовняне пальто складного крою у класичну шотландську клітинку, клітинку "віші" або "гусячу лапку". Традиційний принт додасть навіть ексцентричному дизайну впізнаваного вигляду.

Шерстяне пальто, сукня з тюлю, все – Prada
Вихід до моря

Моделі з накладними кишенями, зшиті з лакованої шкіри або вінілу, – нагадують рибальські куртки. Глянцеві фактури вигідно підкреслюють глибину кольору – від глибокого смарагдового до криваво-червоного.

Пальто з бавовни і поліуретану, MM6 Maison Margiela; бавовняна сукня, Joseph; шерстяний светр, Carven
Строго по справі

Двобортні пальта з натуральної шкіри повторюють архітектурні силуети післявоєнної моди. Найефектніші моделі сезону – аристократичних бежевих і бурштинових відтінків.

Шкіряне пальто, шкарпетки, все – Miu Miu; бавовняна сорочка, Acne Studios; шкіряні черевики, Paraboot
Правильний хід

Моделі прямого крою з фігурними лацканами і великими гудзиками – жіночні і елегантні. Безпрограшний вибір лаконічні однотонні пальта довжини міді.

Бавовняна пальто, Dior; бавовняна сорочка, Acne Studios; шерстяна спідниця, Dries Van Noten; шкарпетки, FALKE; шкіряні туфлі, Adieu Paris; капелюх з повсті, Zimmermann
Гра контрастів

На тлі осіннього сталевого неба забарвлення, модні в 1960-х, мають яскравий і життєрадісний вигляд. Можна відтінити принт стриманим монохромом або зіграти ва-банк: повністю скласти образ з речей з однаковим принтом.

Тренч з поліестеру, Rokh; бавовняна сорочка, вовняний светр, все – Paul Smith

Фото: Juliette Cassidy
Стиль: Benoit Martinengo
Зачіски: Sussane Lightenegger
Макіяж: Nicola Brittin
Продюсери: Anna Kozyakova, Irena Timofeeva
Асистент фотографа: Malin Henningsson
Асистент стиліста: Tati Isaeva
Модель: Alina Bolotina @IMG Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.