До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У фокусі: взуття та сумки для модного образу на кожен день

Promotion

Актуальний стиль casual мільйони дівчат обирають за його зручність, розслабленість і функціональність. Особливе місце в повсякденному стилі займають модні сумки, а також практичне і зручне взуття: ковбойські черевики, чоботи-труби з широкою халявою і елегантні ботильйони. Vogue.ua вибрав найжаданіші моделі взуття та сумок з колекції Miraton осінь-зима 2019/2020, які займуть почесне місце в гардеробі і служитимуть ще дуже довго.

Реклама
Miraton осінь-зима 2019/2020
За мотивами вестерну

Черевики-козаки залишаються серед головних взуттєвих трендів цього сезону. Так, ковбойські черевики здатні зарядити розслаблений образ у стилі casual естетикою Дикого Заходу або додати динаміки стриманому жіночому стилю, що складається з базових речей. Приємним бонусом стане зручна колодка і стійкий скошений каблук. Для досвідчених модниць є козаки з небанальними акцентами у вигляді незвичної фурнітури та іншими "свіжими" дизайнерськими рішеннями.

Miraton осінь-зима 2019/2020

<b>miraton предметка казаки</b>

Чоботи-труби

Чоботи-труби з широкою халявою цього сезону склали гідну конкуренцію звичним ботфортам у боротьбі за серця streetstyle-інфлюенсерів. Об'єм халяви дає змогу легко заправити в неї будь-які джинси або штани і почуватися комфортно протягом дня. Крім того, чоботи-труби легко можна поєднувати з сукнями та спідницями довжини міні, так підкреслювати стрункі ноги. Стійкі масивні підбори і закруглений носик роблять модель зручною для повсякденного носіння. Чоботи-труби не лише стануть найкращими друзями одягу в стилі casual, але й ефектно розставлять акценти в авангардних, ділових і вечірніх ансамблях. У колекції взуттєвої мережі Miraton представлені найефектніші пари на зиму 2020 року.

Miraton осінь-зима 2019/2020

<b>miraton предметка сапоги</b>

З акцентом на жіночність

Жіночність і сексуальність – позачасові складові модних колекцій дизайнерів і основа гардероба справжніх леді. Завдяки ботильйонам на високій шпильці кожна дівчина стає впевненою і змінює ходу, образ стає більш витонченим і елегантним. Взуття на шпильці з колекції Miraton додасть контрасту зухвалим образам зі шкіри та деніму, а також підкреслить елегантні фасони суконь і спідниць. Сміливим дівчатам варто звернути увагу на помітні моделі з прозорими PVC-вставками або спокусливими вирізами. А дівчата, які воліють класику, – гідно оцінять замшеві пари. Для ідеальної посадки на нозі можна скористатися популярними лайфхаками щодо того, як розносити замшеве взуття, з блогу сайту компанії Miraton.

Miraton осінь-зима 2019/2020

<b>miraton предметка ботильоны</b>

Союз форми і вмісту

Доповнити образ в стилі casual допоможуть правильні аксесуари, а саме – стильні і універсальні сумки. Цього сезону в тренді чіткі геометричні форми і невеликі формати сумок, які стануть ідеальним вибором на кожен день: для побачень, зустрічей з подругами за чашкою кави або відвідування світського заходу. У колекції Miraton представлені круглі форми сумок, які можна взяти до пари як діловому вбранню, так і вільним розслабленим образам. Комбінація короткої і довгої ручок роблять сумку не лише модною, але й функціональною.

Miraton осінь-зима 2019/2020

<b>сумки miraton</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.