До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Валентинів день: 5 ідей від українських дизайнерів

До найромантичнішого свята року залишилися лічені дні. Байдуже, закохані ви чи ні, це прекрасний привід потішити себе гарною сукнею, елегантним брючним костюмом або звабливою спідньою білизною. Vogue.ua зібрав наймодніші образи від українських дизайнерів у відтінках кохання, в яких вам захочеться провести не тільки день Святого Валентина.

J'amemme

Крім напівпрозорих суконь J'amemme, ніби сповнених повітря зсередини, у колекції марки можна знайти ефектні міні з довгими рукавами й фірмовим плісуванням, вбрання зі спокусливими вирізами та стильні брючні дуети. Якщо вже маєте знакову романтичну сукню бренду, пропонуємо вибрати брючний костюм в яскраво-рожевому кольорі, що складається із широких штанів і жакета з поясом на талії. Окрасою образу є об’ємна квітка, якою ми можете оздобити костюм для statement-ефекту.

Реклама
J'amemme
Lake Studio

Для багатьох дівчат запорука гарного настрою полягає в придбанні нових гарних речей для себе коханої. Поповнити власний гардероб у лютому можна за допомогою жіночного шовкового топа Lake Studio. Правильний рожевий колір, приємний до тіла матеріал і цікавий складноскроєний ліф роблять цей топ найбажанішою покупкою напередодні дня Святого Валентина. Ви можете носити його з елегантними спідницями, класичними штанами й навіть своїми улюбленими джинсами.

Lake Studio
FROLOV

Потішити себе напередодні свята можна за допомогою сексапільного корсета або модних штанів у червоних і рожевих відтінках, представлених у капсульній колекції AMORE MIO українського бренду FROLOV. Ці дизайнерські речі відомі ідеальною посадкою, що моделює спокусливий силует, і оголюють невеликі зони тіла для інтелектуальної провокації. В одязі бренду FROLOV кожна дівчина зможе почуватися привабливою і сексуальною.

Frolov
Marianna Senchina

Для створення грайливого та святкового образу пропонуємо вирушити до української дизайнерки Маріанни Сенчиної. У капсульній колекції The HOLIDAY ви знайдете кокетливі сукні з оксамиту, прикрашені об’ємними рюшами й мерехтливим декором. Наприклад, коротку корсетну сукню з червоного оксамиту з драпуванням на спідниці й відкритими плечима, прикрашеними ніжними рюшами в чорно-білий горох. Доповнити образ можна аксесуарами лінійки: обручем з бантами, "оперними" напівпрозорими рукавичками або головним убором з вуаллю, прикрашеним розсипами глітеру.

Marianna Senchina
Santa Brands

Дизайнери й далі оспівують естетику 2000-х. Блискучі тканини, стрази й лелітки займають головні позиції в колекціях брендів, потихеньку витісняючи з нашого життя мінімалізм. Якщо вам близька атмосфера вечірок, то найкращим рішенням буде придбати мерехтливу сукню-сітку українського бренду Santa Brands. Наприклад, рожеву, як на модній блогерці Леоні Ганне, за якою стежать понад чотири мільйони підписників в Instagram.

Santa Brands

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.