До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніша спідня білизна для новорічної ночі

Крім ошатної сукні й блискучих туфель, потішити себе на Новий рік хочеться гарною спідньою білизною, адже саме ця маленька деталь дарує те саме непохитне почуття впевненості й принадності. У нових колекціях брендів ви знайдете мереживні бра з м’якою або щільною чашкою, сміливі напівпрозорі комплекти, сексапільні пояси для панчіх, білизну в стилі ретро, спокусливі боді й корсети, що моделюють фігуру, а також численні комплекти спідньої білизни в червоній колірній гамі, що асоціюється з пристрастю та коханням. Vogue.ua зібрав для новорічної ночі найзвабливішу спідню білизну, у якій просто не можна собі відмовити.

Agent Provocateur

Спідня білизна від французького бренду Agent Provocateur — мрія будь-якої дівчини. У новій колекції білизняного гіганта класу люкс представлені комплекти з делікатної сітки й ніжного мережива, у які можна закохатися з першого погляду. Нижче пропонуємо три варіанти ідеальної спідньої білизни на свято — від комплекту із зображеннями сердець до спокусливого варіанта з квітчастими візерунками в червоно-чорній колірній гамі.

Реклама
Agent Provocateur
Agent Provocateur
Agent Provocateur
La Perla

Жіночність, вишуканість і спокуса — саме так можна схарактеризувати спідню білизну італійської марки La Perla. Цього сезону бренд як і раніше залишається вірним собі й пропонує чуттєві комплекти, які нікого не залишать байдужим. У колекції La Perla представлені: напівпрозора спідня білизна, всипана логотипами бренду, шовковий пудровий комплект з молочним ажурним мереживом і сексапільна червона білизна для особливого випадку.

La Perla
La Perla
La Perla
Fox Lingerie

Гідна альтернатива європейським маркам представлена й на українському ринку. Напередодні Нового року Fox Lingerie представив кампейн, натхнений чотирма стихіями природи — водою, повітрям, вогнем і землею. Подібно до цих стихій і залежно від випадку та настрою, кожна дівчина може приміряти на себе різні образи. Сьогодні вона може бути пристрасною й чуттєвою, а завтра легкою й принадною. До колекції ввійшли ефектні боді й корсети, прикрашені мерехтливими нитками каменів, чорні мереживні й червоні шовкові комплекти, панчохи, мінімалістичні підтяжки й ефектні пояси зі стразами. Кожна дівчина зможе вибрати, якою їй бути в новому році.

Fox Lingerie
Fox Lingerie
Fox Lingerie
Intimissimi

Гарна спідня білизна — запорука впевненої ходи, рівної постави та найкращого настрою. Знайти ідеальний комплект цього року пропонуємо в Intimissimmi. Бренд представляє окрему лінійку червоної спідньої білизни — від напівпрозорих бра до варіантів у стилі ретро. Крім спокусливої лінійки у відтінку кохання, придивіться до мереживних боді, що ідеально ковзають шкірою, і чорних ажурних комплектів.

Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Eres

Французький бренд Eres добре відомий своїми мінімалістичними купальниками, однак марка має також лінію спідньої білизни, що славиться своєю комфортністю й елегантністю. Стримані й спокусливі комплекти Eres виготовлені з ніжного мережива з використанням унікальної посадки. Чисті лінії, майстерність у кожній деталі й ноу-хау — те, на чому ґрунтується філософія марки. У новій колекції ви знайдете сексапільні комплекти простого крою, які просто обожнюють самі француженки.

Eres
Eres
Eres
La Reine

Ексклюзивну спідню білизну ви можете знайти в колекції українського бренду La Reine. В основі ДНК марки — комфорт, жіночні деталі й розкішний дизайн. Одягаючи спідню білизну La Reine, можна відчути себе справжньою королевою вечора. Власне, саме так і перекладається назва бренду з французької. Всі комплекти в колекції бренду створюють тільки з натуральних матеріалів: японського шовку, найтоншого мережива шантильї й бавовни. Напередодні новорічних свят потіште себе ніжним небесно-блакитним комплектом з білим мереживом, звабливою чорною білизною з поясом для панчіх або ажурним варіантом у модному синьому кольорі.

La Reine
La Reine
La Reine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.