До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні трикотажні сукні в горизонтальну смужку для прохолодного літа

Поки червень не подарував нам довгоочікуваного літнього тепла, є час покрасуватися в затишних трикотажних сукнях, які в сезоні весна-літо 2020 прикрашено горизонтальними смужками. Попри те, що це досить суперечливий орнамент, у разі правильного поєднання відтінків і ширини смуг він може мати анітрохи не гірший вигляд за вертикальні візерунки. Так, дизайнери пропонують швидше вдягати довгі силуетні сукні в горизонтальну смужку й насолоджуватися літньою прохолодою.

Zimmermann весна-літо 2020

Трикотажні сукні в горизонтальну смужку з року в рік кочують з колекції в колекцію. Цей ненав’язливий візерунок гарний тим, що його можна використовувати як для повсякденного дрес-коду, так і для вечірнього образу, обігравши правильними прикрасами й аксесуарами. На відпочинку подібні сукні легко скомбінувати із сандалями, для міських справ — взути до пари кросівки, а для світського виходу — додати об’ємний шкіряний клатч і босоніжки на підборах. У сезоні весна-літо 2020 знайти модну трикотажну сукню в горизонтальну смужку досить просто. Так, Zimmermann показали максіваріант з укороченими рукавами в приємних літніх відтінках, Marc Jacobs згадали 1970-ті, а Altuzarra додали до стриманого орнаменту глибокі V-подібні вирізи.

Реклама
Altuzarra весна-літо 2020
Marc Jacobs весна-літо 2020

У нових колекціях дизайнери показали різні варіації на тему смужок — від розмитих моделей до чітких геометричних ліній. У колекції Tibi можна знайти кілька суконь з легким градієнтом у лавандовому й зеленому відтінках, а в Self-Portrait романтичні сукні зі смужками різної ширини й відтінків. Крім того, останні пропонують одягати поверх сукні трикотажний бра в тон образу.


Tibi весна-літо 2020
Self-Portrait весна-літо 2020

Оскільки найближчим часом потепління не передбачається, Vogue.ua зібрав 15 актуальних трикотажних суконь у горизонтальну смужку для прохолодної погоди.

<b>платья полоска горизонтальная</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.