До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси із широкими підкотами — головна покупка жовтня

Жовтень — прекрасна пора для оновлення гардероба. З настанням холодів утеплитися хочеться не тільки комфортно, а й актуально. На допомогу приходять улюблені штани з деніму: цієї осені вибираємо подовжені джинси й застосовуємо на практиці головний акцент сезону — широкі підкоти. Такий прийом матиме однаково гарний вигляд на популярних нині штанах фасонів flared leg або boot-cut і в будь-якому кольорі. Натхнення варто пошукати на акаунтах модниць у соціальних мережах: Емілі Сіндлев поєднує такі джинси з ніжною блузою рожевого кольору, Емма Роуз — із затишним однотонним джемпером, а Мері Джин — з одним з головних уборів сезону, а саме панамою, і трендовим взуттям на масивній підошві.

Менш яскраві варіанти стилізації вибирають it-girls Лаура Джейд Стоун, Віталія і Фрея Кіллін. Світлий денім з високою посадкою і скромнішими підкотами модниці поєднують із сорочками нюдової палітри, укороченими светрами й oversize-піджаками. Особливо ефектний вигляд такі джинси мають з босоніжками на підборах і з тонкими ремінцями, а для виходів у холодні дні радимо звернути увагу на lace up boots з трендовою шнурівкою, як у Кіллін.

Реклама

Vogue.ua зібрав найкращі джинси із широкими підкотами для стильних осінніх образів.

<b>Джинсы с подворотами предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.