До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-бюстьє — найкраща літня альтернатива корсетам

Тенденція #regencycore, що раптово виникла торік і підживлювалася популярним серіалом від Netflix "Бріджертони", викликала стрімке зростання пошукових запитів корсетів в Інтернеті. Не так давно була представлена ​​обкладинка British Vogue, на якій Біллі Ейліш була вдягнена в зшитий на замовлення корсет Gucci. Хоч і є безліч привабливих моделей від Dion Lee, Mugler і Vivienne Westwood, вибір корсета влітку по суті обмежений, що призводить до появи більш розслабленого трендового верху — топа-бюстьє.

Емілі Ратаковскі

Якщо корсети більш структуровані, доходять до стегон і щільно прилягають на лінії талії, то дедалі популярніші топи-бюстьє часто виготовляються з еластичних, гнучких тканин з вбудованими чашечками. І бюстьє, і корсети спершу носили як спідню білизну, щоб підкреслити силует. Максималістський, модний ренесанс 2021 року надихнув дизайнерів переосмислити ці моделі. Серед прихильниць бюстьє вже з’явилося багато моделей, наприклад Емілі Ратаковскі і Гейлі Бібер.

Реклама
Гейлі Бібер

Ірина Шейк нещодавно змінила свій одяг для дому на принадне бюстьє із сітки від культового бренду Gen-Z Are You Am I, яке вона поєднувала з мішкуватими джинсами з низькою посадкою і армійськими черевиками. Якщо Бібер і Шейк віддають перевагу чорним кольорам, то Кайлі Дженнер, навпаки, вибирає їх у білому. За кілька годин до виходу на червону килимову доріжку, Дженнер з’явилася в Нью-Йорку в топі-бюстьє від Rick Owens.

Бейонсе

Бейонсе й Емілі Ратаковскі вподобали яскраві моделі. Ще в травні у своєму Instagram-акаунті співачка поділилася знімком у total look від Шарлотти Ноулз (KNWLS). Тим часом ЕмРата стала однією з перших, хто вдягнув яскраве бюстьє зі шлярками від Versace, яке бренд представив на показі весна-літо 2021 року. У своєму образі модель поєднала дві головні тенденції сезону, скомбінувавши топ-мушлю зі спідницею із зав’язками кольору сицилійського апельсина.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.