До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Асиметричні топи в колекціях весна-літо 2021

У цьому сезоні весна-літо 2021 асиметричний крій і деконструкція посідають почесне місце серед головних трендів. Якщо раніше ми показували вам наймодніші сукні на одне плече, то зараз настала черга придивитися до найбажаніших асиметричних топів цього літа, яких, до того ж, дуже багато в колекціях брендів. Дизайнери пропонують варіанти з цікавими вирізами на талії або ключицях, силуетні топи на одне плече і моделі з одним довгим рукавом.

Brandon Maxwell

Складаючи базовий гардероб на літо, не забудьте включити туди кілька цікавих топів асиметричного крою. До прикладу, білий варіант на одне плече з колекції Brandon Maxwell стане ідеальним доповненням як до елегантних брюк, так і до міських джинсів вибирайте, що вам ближче за стилем. Спортивний лонгслів з одним рукавом і ошатною вишивкою з кристалів можна буде вписати як у вечірній образ, так і скомбінувати зі спортивними штаньми, а чорний лаконічний топ Valery Kovalska та сама база з невеликою родзинкою, якої завжди бракує в гардеробі.

Реклама
David Koma

Valery Kovalska
Self-Portrait

Цього літа дизайнери пропонують максимальну різноманітність асиметричних топів — від лаконічних варіантів з краплеподібним вирізом Self-Portrait до сексуального напівпрозорого топа Fashion East. Навіть шанувальниці естетики диско зможуть знайти топ собі до смаку. До прикладу, металізований варіант на одне плече з каскадами оборок Isabel Marant.

Isabel Marant
Sportmax
Fashion East

Vogue.ua. зібрав 10 наймодніших асиметричних топів.

<b>топы асимметрия</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.