До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезонне утеплення: як урізноманітнити гардероб за допомогою жилета

В'язаний жилет – деталь гардеробу, яку ще недавно було складно уявити в сучасному гардеробі. Однак після приходу Алессандро Мікеле на посаду креативного директора Gucci ситуація змінилася – все, що до цього було заховано в бабусиній скрині на горищі, стало ультрамодним. Не залишився осторонь і Крістофер Бейлі з Burberry, який в останній осінньо-зимової колекції згадав про британські ремісничі традиції і посилив багатошаровість образів строкатими жилетами, що нагадують клаптикове укривало. До речі, носити їх можна не тільки поверх блуз або гольфів, а й замість топів.

Burberry осінь-зима 2017/2018

<b>VestKnitwear</b>

Реклама

Для тих, кому сільський стиль не близький абсолютно, в осінньо-зимових колекціях знайшлося місце і строгим жилетам, які можна назвати жакетом без рукавів. Такі особливо гарні восени і взимку в межах офісів – потрібна ступінь строгості дотримана, а рухи ніщо не обмежує. Подовжені варіації на тему тут пропонують Майкл Корс і Сара Бертон, а більш повсякденні моделі можна знайти у Vanessa Bruno і Dolce & Gabbana.

Michael Kors Collection осінь-зима 2017/2018

<b>VestOffice</b>

Тяжіє до жилетів і вечірня мода. Замість звичної сукні можна з легкістю вдягти костюм-трійку, в якому жилет буде виконувати роль ошатного верху. Такий прийом в першій колекції для Chloe якраз використовувала Наташа Рамсей-Леві. Причому, вона рекомендує носить жилет як на голе тіло, так і зі звичайною бавовняної футболкою. Просто й ефектно. Варто взяти на озброєння.

Chloe весна-літо 2018

<b>VestEveningWear</b>

Читайте також:

Тренд: акцент на талії

Шляхетна мета: гардероб в бежевих тонах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.