До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші весняні светри

Прийшло тепло й водночас бажання носити весняні светри. Головні їхні відмітні ознаки: легкий матеріал або напівпрозора тканина, соковиті відтінки або світла колірна гама, мікродовжина або фактура як рибальські сітки. Vogue.ua зібрав наймодніші светри в колекціях дизайнерів сезону весна-літо 2020.

Paco Rabbane
У сітку

Весняні светри добрі тим, що вони не мають виконувати функцію захисту від холоду. Так, Bottega Veneta запропонували кілька светрів, подібних до рибальських сіток, а Altuzarra показали романтичний молочний светр, виготовлений технікою макраме. Уже кортить приміряти один з них, чи не так?

Реклама
Bottega Veneta
Altuzarra
Мікросветри

Весняне тепло дає змогу носити вкорочені моделі светрів. Цього сезону весна-літо 2020 особливо актуальні пухнасті мікромоделі в колекції Miu Miu, які Міучча Прада пропонує комбінувати зі шкіряними спідницями, квітковими сарафанами й ретро-образами на шлейках. Тим часом Tibi поєднують укорочений светр із високими штанами для створення повсякденних образів.

Miu Miu
Tibi
Відкладний комірець

У сезоні весна-літо 2020 дизайнери одностайні в прихильності до "шкільних" відкладних комірців. Вони прикрасили ними не тільки невагомі сукні й елегантні блузи, але й базові легкі светри для весняних прогулянок. Наймодніші моделі показали Alberta Ferretti й Prada.

Prada
Alberta Ferretti
Смугастий рейс

Серед актуальних весняних светрів почесне місце належить моделям, прикрашеним смугастим принтом. Такі светри асоціюються з подорожами в теплі країни й звуками морського бризу. Крім того, вони добре пасуватимуть до весняного гардероба: Chanel пропонують одягати смугастий светр з улюбленою парою джинсів, а Chloe — доповнити вільними брюками-кюлотами.

Chloe
Chanel
Відтінки нюду

Нюдова колірна палітра вже кілька сезонів поспіль не сходить з орбіт модних показів і гардеробів streetstyle-активісток. І не дивно, адже бежеві відтінки не можуть швидко набриднути й легко конкурують з класичним чорним кольором. Пропонуємо придивитися до подовженої лаконічної водолазки Boss у горіховому відтінку або небанального кардигана з елементами кейпа Tibi.

Boss
Tibi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.