До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсексуальніші купальники цього літа

Літо в розпалі й попри те, що не всі країни ще відкрили свої кордони, варто подумати про модний літній купальник, який точно стане в пригоді на закритих вечірках біля басейну, у заміському будинку або на пляжах. Серед найактуальніших моделей цього сезону весна-літо 2020 купальники з незвичними вирізами, варіанти з глибоким V-подібним декольте і бікіні із численними зав’язками в стилі Емілі Ратаковскі. Vogue.ua зібрав найсексуальніші купальники цього літа.

Camila Coehlo Collection
Сміливі вирізи

Ефектні вирізи в зоні талії — головний тренд цього літа. Завдяки фігурним розрізам можна візуально звузити на кілька сантиметрів лінію талії й похизуватися м’язами преса. Cult Gaia зробили ставку на купальник з напівкруглими вирізами й поясом на талії, модна блогерка Каміла Коельйо випустила лінійку стильних купальників Camila Coelho Collection, серед яких також представлені моделі з вирізами на талії. Тим часом Solid & Stripped показали варіант з відкритим животом, який скидається на роздільний купальник.

Реклама
Cult Gaia
Camila Coelho Collection
Solid & Stripped
Бікіні із численними зав’язками

Модниця й трендсетерка Емілі Ратаковскі пропонує цього літа вдягати відверті бікіні із численними зав’язками навколо живота. Дівчина наприкінці 2017 запустила власний бренд купальників Inamorata, який відразу полюбили модниці в усьому світі. Емілі нерідко сама демонструє нові моделі купальників, які на її ефектній фігурі мають дуже принадний вигляд. Провокаційні купальники-шторки із зав’язками обожнюють також такі дівчата, як Белла Гадід, Кендалл Дженнер і Джессіка Аїді.

Емілі Ратаковскі

Monica Hansen
купальник 2020Джессіка Айді
Глибоке декольте

Купальники з глибоким V-подібним декольте вже не перший сезон поспіль прикрашають колекції брендів. Цього літа довжина вирізів може сягати лінії талії або навіть стегон, оголюючи підтягнений прес. У колекції Juillet є білосніжний купальник з романтичною квітчастою перфорацією, La Perla показали модель у сонячно-жовтому відтінку, а La Reveche представили блискучий варіант у перламутрово-рожевому кольорі.

купальник с глубоким декольтеLa Perla
Juillet
La Reveche
З кільцями

Купальники з кільцями — ще одне захоплення брендів цього сезону. Дизайнери декорували ними відверті купальники, використовували замість зав’язок або з’єднали верх і низ купальників монокіні. Такі моделі найкраще вибирати дівчатам з невеликим розміром грудей, тоді купальник матиме стильний і вишуканий вигляд. Наймодніші купальники з кільцями можна знайти в колекціях Cult Gaia, Monday, Sommer Swim і Solid & Stripped.

Cult Gaia
Monday
Белла Гадід у купальнику Sommer Swim

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.