До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші худі осінь-зима 2020/2021

Затишний, комфотний, теплий — усі ці слова цілком прийнятні для опису худі — базового елементу осіннього гардероба. Минули вже десятки років від першої появи толстовки з капюшоном, яка встигла пройти шлях від хіп-хоп культури до обов'язкового елементу повсякденного образу. Сьогодні худі є в арсеналі практично у кожного бренду. Дизайнери з року в рік пропонують нові рішення, з чим носити затишну теплу толстовку. У сезоні осінь-зима 2020/2021 у тренді всілякі варіації: подовжені моделі з ошатними спідницями, спортивні худі в парі зі шкіряними штаньми, укорочені толстовки з джинсами на будь-який смак і поєднання худі з брючними костюмами і пальтами вільного крою.

модные худе осень-зима 2020/2021 фотоChristopher Kane

Відтоді, як карантин вплинув на моду, популярність худі зросла в сотні разів. Домашній режим і відсутність світських подій стали каталізатором стилю biz-leisure. Модниці дедалі частіше надають перевагу зручним речам, які не заважають рухатися; фаворитом серед них стали худі. Зараз толстовка з капюшоном легко поєднується не лише зі спортивними речами, але й легко може продружитися з елементами класичного дрескоду. Так, не варто боятися комбінувати худі з діловими жакетами, елегантними плісированими спідницями, прямими шкіряними штаньми і лаконічними пальтами. Пам'ятайте про те, що худі найкращий вигляд мають на контрасті стилів і фактур в образі.

Реклама
модные худе осень-зима 2020/2021 фотоIceberg

У цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 Christopher Kane продемонстрували, як носити подовжений варіант з ошатною спідницею з кольчуги, Versace скомбінували вкорочену толстовку зі стьобаними речами, Iceberg закутали моделей в худі, які нагадують спортивні сукні, а Tom Ford зробили ставку на модне поєднання грубої шкіри і м'якого трикотажу.

модные худе осень-зима 2020/2021 фотоVersace
модные худе осень-зима 2020/2021 фотоTom Ford

Обираючи модний худі, варто пам'ятати про кілька визначальних рис цього сезону: вибирайте нарочито об'ємні моделі, з широкими рукавами і об'ємним капюшоном. Худі не мають облягати фігуру, а навпаки, мати такий вигляд, наче ви їх запозичили з чоловічого гардероба. Vogue.ua зібрав модні худі цього сезону, які можна придбати вже зараз.

<b>худи предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.