До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити гольф цієї весни

Квітнева погода все ніяк не стабілізується: дівчатам доводиться одягати то легкі квіткові образи, то загортатися знову в пуховики. Найкраще рішення для такого міжсезоння – затишні гольфи різних кольорів і фактур. Стритстайл-активістки з цим згодні, вони активно вдягають базовий елемент гардеробу зі спідницями-плісе, маскулінними піджаками, приталеними жакетами, штанними ансамблями вільного крою, складними жилетками або напівпрозорими сукнями. Vogue.ua надихнувся образами цих дівчат та зібрав найстильніші поєднання гольфів з іншими елементами гардеробу.

З маскулінним жакетом

Жакети, ніби зняті з чоловічого плеча, не втрачають своєї актуальності цієї весни. Модниці вдягають їх замість сукні, додають під них базовий чорний гольф і підкреслюють талію за допомогою недбало зав'язаного пояса. Інші дівчата комбінують спокійну колірну гаму верхнього одягу з яскравими акцентами у вигляді гольфів кислотних відтінків лимона та малини.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
З плісированими спідницями

Подарувати романтичний настрій, відчуття тепла і ніжності в період нестабільних погодних умов допоможе вдалий дует базового гольфу і плісированої спідниці. Стилісти радять зверху накинути класичний тренч відтінку піску або приталений жакет y дусі 1950-х, надіти модний весняний берет і гостроносі човники.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Зі штанними костюмами

В арсеналі кожної модниці, що себе поважає, завжди є напоготові кілька гольфів на всі випадки життя. Так, базовим білим гольфом можна розбавити брючний ансамбль у велику клітинку – ідеально для офісу. А якщо хочеться трохи романтики, то допоможе приклад Карлі Клосс в ансамблі небесного відтінку. Любительки яскравих відтінків можуть грати на контрастах: одягати ніжний рожевий штанний костюм з яскравим гольфом наймоднішого кольору цього року living coral.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Альтернативні рішення

Коли хочеться сміливих експериментів і альтернативних рішень – головне не боятися. Так, дівчата на вулицях Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка з легкістю вдягають затишні теплі гольфи в парі зі жакетами складного крою, асиметричними спідницями, що нагадують величезний в'язаний шарф, або напівпрозорими повітряними сукнями – при цьому почуваються максимально комфортно.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua зібрав найцікавіші гольфи сезону весна-літо 2019, які вже чекають свого виходу.

<b>гольфы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.