До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять ключових трендів зими 2018

Прийдешня зима не матиме такого сумного вигляду, якщо уважно розглянути головні тренди найхолодніших місяців року. Місця похмурим квітам і нудним фактурами тут точно не буде. Ніжні пір'я, дзеркальні срібні поверхні і соковита фуксія відповідають за підвищений настрій, а в'язані речі і плюшеве кольорове хутро відповідає за тепло і комфорт.

Vogue.ua обрав п'ять головних тенденцій зимового сезону 2017/18.

Реклама
Пір'я

Пір'я цієї зими будуть затребувані в будь-яких вбраннях і яких завгодно пропорціях. Як у вигляді обробки на сумках, пальт і взутті, а також жакетів і суконь, повністю витканих з пір'я марабу, так і у вигляді прикрас – кольє, кулонів і сережок.

Balenciaga
Alexander Mcqueen

Sonia Rykiel
Кольорове хутро

Не встигли наступити перші серйозні холоди, як миттєво проявився один з головних трендів – хутро всіх кольорів веселки. Короткі шуби й куртки, а також сумки і навіть шльопанці з "чебурашки" зараз починати носити якраз час.

Miu Miu
Fendi
Prada
Фуксія

Щоби пережити цю зиму без нудьги і депресій, потрібно вибирати вбрання життєрадісних "вітамінних" відтінків, наприклад, фуксії. В новому сезоні корисно надягати відтінки з серії "вирви око" з ніг до голови, геть смуток і сірі тони.

Emilio Pucci
Emporio Armani
Fendi
Срібло

Срібні куртки і пальта більше нагадують вбрання астронавтів. Вони ж бо точно знають, як мати ефектний вигляд в вічному холоді відкритого космосу. Брати з них приклад – гарний тон і головний тренд майбутньої зими.

Chanel
Y Project
Comme des Garcons
В'язані речі

Найтриваліший тренд – в'язані речі. Йому стільки ж років, скільки зимі на нашій планеті. Від сезону до сезону змінюються лише візерунки і відтінки. Цієї зими носимо: "косички", "помпони" і бабусині кардигани.

Joseph
Loewe
Sonia Rykiel

Читайте також:

Рекламна кампанія FLOW the Label весна-літо 2018

Що потрібно знати про Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.