До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дух свободи: стиль кочовиків у колекціях весна-літо 2020

Сукні й спідниці довжини максі, пончо, накидки й балахони, масивні прикраси з натуральних каменів, туніки й штани вільного крою — все це основні складники розслабленого стилю кочовиків. У поточному сезоні дизайнери продовжують свої етнодослідження, додаючи до колекцій ажурні плетива, трикотаж, торочки, сміливі візерунки й принцип комбінування mix & match.

Девушка в длинном платье в стиле кочевников и номадТиждень моди в Мілані, лютий 2020
Шерри Шен в джинсовой тунике в стиле кочевников и номадШеррі Шен під час Тижня моди в Парижі, січень 2020

Образ мандрівника увірвався на модні подіуми — звідси й сукні в стилі бохо, і куртки з накладними кишенями, і одяг у стилі сафарі. Сучасні кочовики вшановують розкіш і хочуть, щоб одяг містив у собі безліч вказівок на майстерність. Духом свободи й епохи географічних відкриттів віє від весняно-літньої колекції Etro: креативна директорка бренду Вероніка Етро представила щедро декоровані торочками й принтами накидки, сукні та взуття, які так і кличуть якнайскоріше вирушити в дорогу. Французький бренд Jacquemus показав на подіумі довгі вільні сукні, сповнені шиком і степовим спокоєм. А Джонатан Андерсон, засновник бренду JW Anderson, спорядив моделей шкіряними нагрудними сумками, наче створеними для зберігання коштовностей.

Реклама

<b>стиль кочевников шоу</b>
Одежда в стиле кочевников и номад весна-лето 2020

Vogue.ua зібрав 10 речей у стилі сучасних кочовиків для будь-якої погоди.

<b>стиль кочевников предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.