До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні літні куртки з накладними кишенями

Нещодавно ми розповідали про наймодніші куртки для прохолодного літа, а сьогодні хочемо докладніше розглянути саме урбаністичні варіанти з великими накладними кишенями. Так, практичні куртки в дусі мілітарі або варіанти, натхнені стилем сафарі, в цьому сезоні головний конкурент джинсовкам і жакетам маскулінного крою. У нових колекціях весна-літо 2020 дизайнери освідчилися в любові легким курткам з накладними кишенями всіх кольорів і фасонів — від строгих варіантів для ділових зустрічей до розслабленого крою мандрівників.

Boss

Літні куртки в стилі сафарі — тренд, який не втрачає своєї актуальності вже десятки років. Головна відмітна ознака таких курток — наявність функціональних кишень, природні й землисті відтінки. У нових колекціях дизайнери запропонували сучасні варіації таких курток: Boss показали строгі вкорочені моделі з двома великими нагрудними кишенями, Helmut Lang зробили ставку на щільну бавовну у відтінку мілітарі, Stella Mccartney зібрали вільні куртки на талії за допомогою мотузкового ременя, а Hermes продемонстрували варіанти з рудої замші у військовому стилі.

Реклама
Helmut Lang
Stella Mccartney
Hermes

Vogue.ua зібрав 15 курток з накладними кишенями для прохолодного літа.

<b>летние куртки с накладными карманами</b>
Летняя куртка с накладными карманами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.