До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найстильніших монохромних образів на щодень

Монохромна стилізація – не новина у модній індустрії, проте весняно-літні колекції 2022 ще раз повертають її на пік популярності. Від Versace і Courreges до Dior і Bottega Veneta – цього сезону дизайнери знову пропонують вибирати яскраві відтінки та демонструють, наскільки ефектними можуть бути однотонні образи. Vogue.ua зібрав 7 найстильніших монохромних тотал-луків на щодень.

Versace
BOSS

Робота з одним кольором у межах одного образу дозволяє гратися з різноманітними матеріалами. Так, Courreges пропонують поєднувати атлас і трикотаж, а The Row – трикотаж і напівпрозору, ледь помітно сяючу сітку. Ще одна новинка сезону – незвичні яскраві відтінки. Versace рекомендують вибирати неоновий зелений, не змінюючи відтінок і для аксесуарів, тоді як Max Mara роблять ставку на блідо-жовте шкіряне тріо.

Реклама
Courreges
Max Mara

Упродовж кількох останніх років модниці якщо й одягалися в один колір з ніг до голови, то найчастіше вибирали для цього базові нейтральні відтінки. Звісно, усі різноманітні відтінки нюду так само залишаються популярними, та колекції весна-літо 2022 переконують – носити яскраві кольори можна анітрохи не менш ефектно. Наприклад, рожеві сукні – справжній гіт сезону, але їм ні в чому не поступаються й однотонні рожеві комплекти, як у Dior. Шанувальницям практичних образів варто звернути увагу на колекцію BOSS: бренд уміло поєднав бра, жакет, штани та босоніжки освіжаючого помаранчевого відтінку.

Dior
Bottega Veneta
The Row

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.