До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні готичні образи з колекцій осінь-зима 2019/2020

Напередодні наймістичнішого свята в році, мільйони дівчат розмірковують про цікавий образ на Геловін. Хтось має намір перевтілитися в пікову даму, хтось приміряє вбрання вампірів, піратів, відьом, перевертнів та іншої нечисті. Дівчата намагаються повторити образи героїнь з улюблених фільмів жахів і кінокоміксів, серед яких – Венді з "Родини Адамсів" і Гарлі Квінн з "Загону самогубців". У колекціях багатьох брендів можна знайти страшенно красиві образи, натхненні готичною тематикою, щоб гідно зустріти Геловін 2019.

Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

З року в рік дизайнери пропонують нові варіації готичних речей, які знаменитості демонструють на червоних килимових доріжках. Цього сезону правитимуть балом брючний ансамбль Alexander McQueen з квітковим драпіруванням і довгим королівським шлейфом, фатинова пишна спідниця з укороченим жакетом Balmаin, лаконічна чорна сукня з ланцюгом на шиї Balenciaga і асиметрична сукня з грубими черевиками Simone Rocha.

Реклама
Balmain осінь-зима 2019/2020
Balenciaga осінь-зима 2019/2020
Simone Rocha осінь-зима 2019/2020

Дівчатам, які хочуть продемонструвати фігуру і готові до сміливих вбрань, варто звернути увагу на "голий" комбінезон Alexander Wang, який Кім Кардаш'ян одягала на святкування дня народження Джона Ледженда, або вибрати атласний смокінг Saint Laurent та вбрати його без блузки, але з великими прикрасами у вигляді ланцюгів.

Alexandr Wang осінь-зима 2019/2020
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 20 готичних вбрань для цьогорічного Геловіну.

<b>готика осень-зима 19/20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.