До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не тільки фіолетовий: головні кольори 2022 року

Бренди вже представили колекції 2022, і vogue.ua готовий повідомити тенденції, які будуть найактуальнішими наступного року. Помаранчевий раніше вже визнали одним з трендових відтінків у весняних колекціях, а останні пропозиції лише підтверджують абсолютне панування кольору, пов’язаного з оптимізмом і радістю.

Яскравий апельсин
Oscar de la Renta
Gucci

У колекції Prefall від Oscar de la Renta помаранчевий з’явився у своїх найчервоніших відтінках і завжди в поєднанні з іншими кольорами або у форматі сумки. Найяскравіший прояв цього життєрадісного відтінку можна знайти в Gucci: яскравий апельсин забарвив багатошарову максіспідницю, прикрашену пір’ям у тон.

Реклама
Пудрово-помаранчевий
Erdem
Chloe

Не буває сезону без переважання якогось пастельного відтінку. Хоча м’який лавандовий як і раніше часто трапляється в колекціях, припорошений помаранчевий робить ставку саме на ніжну версію. Найкращою стилізацією стане трикотажний total look, як, наприклад, у колекції Chloe.

Гібрид
Chanel
Staud

Ще у 2016 році цей гібридний відтінок став популярним у весняних колекціях. Ні помаранчевий, ні жовтий, перехідний колір стане по-справжньому "вірусним" і наступного року. Цей проміжний тон використовують Prabal Gurung у сукнях з рюшами, блузках з принтами й костюмних штанах. У приглушенішому тоні Staud представили його в трикотажних комплектах з мікрошортами, а Chanel — у комбінезонах, які вже стали візитною карткою Віржині Віар, креативної директорки Дому.

Поєднання з фіолетовим
Oscar de la Renta
Carolina Herrera

Граючи з колорблокінгом, не можна обійти стороною фіолетовий, який уже став головною модною знахідкою майбутнього року за версією Pantone. Дизайнери поєднують помаранчевий з різними відтінками пурпурового, від лавандового до виноградного, у костюмах з ефектом деграде, як в Oscar de la Renta, і в романтичних сукнях з тюлю, як у Carolina Herrera.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.