До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 15 образів у відтінку Very Peri — головному кольорі 2022 року

На початку грудня компанія Pantone оголосила головний колір 2022 року. Ним став відтінок Very Peri або синій відтінок з фіолетово-червоним підтоном. По суті, це фіолетовий відтінок, який уже упродовж деякого часу розбурхує модні уми. Ми вже встигли помітити його на червоних доріжках, а тепер вирішили подивитися, як його носять зірки стритстайлу. Ці приклади з вуличної хроніки ми можемо легко взяти на озброєння і доповнити свій гардероб найбільш затребуваним відтінком року, який здатний скласти чималу конкуренцію шокуючому рожевому — ґіту останнього часу.

Very Pei – главный цвет 2022 года по версии Pantone

Багато дівчат бояться носити фіолетовий — одні вважають його занадто яскравим і згадують про моду 1980-х, а інші, навпаки, побоюються, що цей колір додаватиме їм віку. Наша добірка розвіє сумніви і перших, і других. Streetstyle-зірки доводять, що Very Peri буде гарним і як акцент, і разом з денімом, і в парі з різними кольорами — від класики до яскравих відтінків. Також нам подобається, який вигляд має фіолетовий у гладенькій шкірі — чудова альтернатива, якщо ви втомилися від чорного.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.