До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі солом’яні капелюхи для відпочинку

Попри те, що цього літа дороги до багатьох європейських курортів закриті, деякі країни вже очікують на відвідувачів. Тож можливість побувати цього літа біля моря все-таки є, а отже придбати модний головний убір украй потрібно. Цього сезону варто віддати перевагу солом’яним капелюхам — головному літньому аксесуару, який може не тільки захистити від пекучого сонця, але й надати образу правильного стилістичного вектора.

соломеная шляпа 2020Jacquemus

Цього літа дизайнери вкотре співають серенади солом’яним капелюхам. У центрі уваги опинилися: ширококрисі варіанти, рибальські головні убори, капелюхи-федори, ажурні моделі з рафії й солом’яні аксесуари з необробленими краями на сільський манір. Так, у колекції Jacquemus весна-літо 2020, крім екстремально широких моделей, тепер з’явилися солом’яні рибальські капелюхи, які ідеально пасуватимуть до літнього гардероба.

Реклама
соломеная шляпа 2020Christian Dior
Oscar de la Renta

Christian Dior і Oscar de la Renta цього літа представили ажурні варіанти головних уборів: у Марії Грації К’юрі з’явилися вишукані чорні й молочні капелюхи-федори, які можна надіти як на курорт, так і вписати в міський ансамбль, а у творчого дуету Лори Кім і Фернандо Гарсії — елегантні ширококрисі капелюхи з фігурними краями з рафії. Крім того, цього літа не варто боятися, що обгорить обличчя, адже бренд Koche пропонує великі ширококрисі капелюхи з необробленими краями й хаотичним пір’ям, які з легкістю захистять шкіру обличчя, не згірше від засобів із SPF-фільтрами.

соломеная шляпа 2020Koche

Vogue.ua зібрав 15 найефектніших солом’яних капелюхів для відпочинку біля моря.

<b>шляпы соломенные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.