До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні з бантами для новорічних вечірок

Одним із головних трендів сезону новорічних вечірок стали романтичні сукні з бантами. Дизайнери пропонують у своїх колекціях: лаконічні вбрання з вишуканим декором, зухвалі мінісукні з блискучими бантами та максималістські образи з пишними прикрасами, що іноді переходять у шлейф. Подібні сукні важко вписати у повсякденний гардероб, але вони легко можуть посісти перші місця у списку найошатніших суконь для вечірок. Пропонуємо починати вибирати свою ідеальну сукню з гарним бантом, яка у багатьох асоціюється саме з періодом свят і подарунків.

Rebecca Vallance

Завдяки банту навіть найлаконічніша сукня може заграти новими барвами і набути ошатного, романтичного й дещо інфантильного вигляду. Цього сезону вибирайте маленьку чорну сукню Rebecca Vallance з глибоким декольте й оксамитовими бантами на грудях або асиметричну чорну сукню Giambattista Valli з блискучим бантом на ділянці ключиці. Ви точно не помилитеся, якщо надягнете на новорічний бал напівпрозору сукню з пишною спідницею з делікатного мережива Alessandra Rich або оксамитове міні зі шлейфом Lanvin.

Реклама
Alessandra Rich
Self-Portrait

Сукні з бантами цього сезону можна зустріти практично в кожній колекції — від люкс сегменту до масмаркету. Так, Oscar de la Renta пропонує зустрічати свята в елегантній сукні з відкритою спиною і сріблястими мінібантами на грудях, Self-Portrait показують трикотажну коротку сукню в червоному кольорі, а H&M запускають sustainable-ініціативу, в межах якої з'явилася мінісукня з пишним максималістським декором. Придбати сукню із бантом можна також у колекціях українських брендів. Так, дизайнерка Маріанна Сенчина представила капсульну святкову колекцію в колаборації з київським ЦУМом, де першочергову позицію посіло богемне вбрання з вишуканими бантами. А в колекції української марки Lallier з'явилося довге аристократичне вбрання з об'ємними плечима і знімними бантами.

Giambattista Valli
Marianna Senchina x TSUM
Lanvin
Oscar de la Renta
Lallier
H&M

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні з бантами — від витонченого декору на грудях до максималістських рішень. Ось найкращі з них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.