До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні кольору лимонного крему, як у Белли Гадід

Нещодавній візит Белли Гадід у Канни ознаменувався яскравими виходами топмоделі. Але, крім офіційних, Гадід потішила шанувальників і розслабленими образами. Для відпочинку на яхті в оточенні друзів модель вибрала струмливу сукню кольору лимонного крему — і не помилилася.

@bellahadid

Жовтий — головний колір року за версією Pantone, а його світлий відтінок — найкращий варіант для спекотного літа. Асиметричні або А-крою, шовкові або бавовняні, з принтом, пір’ям або геть без декоративних елементів — різноманітність варіантів, які представили дизайнери цього сезону, вражає. За мінімалістичними світло-жовтими моделями радимо звернутися до Altuzarra, Rejina Pyo і MSGM. Універсальна довжина, трохи нижче від коліна, робить їх особливо практичними.

Реклама
MSGM, Resort 2021
Prada
Altuzarra

Сукню з пір’ям, що легко стане найкращим супутником вечірнього заходу, продемонстрували Bottega Veneta у своїй пре-колекції. До неї радимо вибирати туфлі-лодочки або грати ва-банк, поєднуючи її з грубим взуттям.

Bottega Veneta, Pre-Fall 2021
Rejina Pyo
Givenchy

Vogue.ua зібрав 5 суконь кольору лимонного крему для яскравих і ненудних літніх образів.

<b>платья цвета лимонного крема предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.