До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття на показах сезону весна-літо 2021

Ось і завершився модний марафон на чотирьох головних Тижнях моди. Дехто з дизайнерів показав свої колекції в онлайн-форматі, тоді як інші ризикнули і провели офлайн-презентації. Ми вже розповідали про ключові тренди на Тижнях моди, а зараз хочемо розглянути ближче наймодніше взуття сезону весна-літо 2021.

Anna Sui
Тиждень моди в Нью-Йорку

Традиційно, розпочинаємо наш огляд з Тижня моди в Нью-Йорку. Для наступного літа американські дизайнери пропонують придбати різні пари босоніжок і сандаль на пласкому ходу. Так, Anna Sui продемонстрували сандалі на липучках — надихнули образи школярок молодших класів, Cinq a Sept і Coach зробили ставку на біркенштоки, а Tom Ford і Staud оспівали в'єтнамки з дутими перемичками. Левова частка уваги дісталася бабуші: вони з'явилися в колекціях Nanushka, Tibi, Marina Moscone і Khaite. Крім того, зустрічати літо 2021 дизайнери пропонують у босоніжках на платформі Ulla Johnson, черевиках у ковбойському стилі Zimmermann і туфлях з пластиковими вставками Rodarte.

Реклама

<b>Неделя моды в Нью-Йорке обувь</b>

Тиждень моди в Лондоні

Британські дизайнери в наступному сезоні весна-літо 2021 мають діаметрально протилежні думки щодо взуттєвих трендів. Одні голосують за мінімалізм і нейтральні відтінки, інші оспівують футуристичні деталі і яскраві кольори. А це означає, що наступного літа взуття за смаком знайде собі кожна модниця. У David Koma представлені витончені в'єтнамки на щодень, у Eudon Choi лаконічні сандалі для ділових ансамблів, а у Maison Bent — босоніжки з нульових у стилі Керрі Бредшоу. Тим часом шанувальниці естетики 1970-х зрадіють зеленим лоферам на платформі Molly Goddard або босоніжкам зі зміїним принтом Erdem. Для ранньої весни дизайнери підготували високі чоботи Burberry, пари зі зборками Osman і моделі з металізованим носком Christopher Kane.

<b>Неделе моды в Лондоне обувь</b>

Тиждень моди в Мілані

Взуття на Тижні моди в Мілані так само вирізнялося оптимістичним настроєм, яскравими фарбами і незвичайними деталями. Valentino показали босоніжки з серії Rockstud зі збільшеними заклепками-шипами, Versace згадали про високі платформи і яскравий декор, Giorgio Armani засипали слінгбеки блискучими кристалами, а Blumarine розшили чоботи блискучою бахромою. Повернувся тренд на незвичайні підбори, які з'явилися в колекціях Salvatore Ferragamo, Tod's, Sportmax і Ports 1961. Було також багато плетеного взуття з перемичками, що нагадують морські мотузки-джгути, серед якого особливо виділялися сандалі і босоніжки Alberta Ferretti й Etro.

<b>Неделя моды в Милане обувь</b>

Тиждень моди в Парижі

Переглядаючи взуття в нових колекціях брендів, хочеш, аби швидше прийшло літо. Дизайнери в новому сезоні запропонували стільки цікавих варіантів, що важко вибрати щось одне. Hermès пропонують носити мінімалістичні клоги в чорному і коричневому кольорах, Isabel Marant знову роблять ставку на естетику Дикого Заходу, а Balmain вибирають спортшик. Бренд Coperni, сумки якого носили всі streetstyle-зірки на Тижні моди в Парижі, пропонує обзавестися лаконічними босоніжками і сланцями в стилі нульових, тим часом Miu Miu — заміксували гламур зі спортивною естетикою і отримали нові туфлі-слінгбеки. Це ще не все: Kenzo переосмислили традиційні сандалі гета, Chloé показали босоніжки-гладіатори на підборах, Christian Dior зізналися в любові до ажурних балеток, а Koche продемонстрували біркенштоки з елементами стилю вестерн.

<b>Неделя моды в Париже</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.