До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття сезону весна-літо 2019

Марафон модних показів завершився, а Vogue.ua зібрав головне взуття сезону весна-літо 2019, за яким вже дуже скоро розпочнеться полювання.

Тиждень моди в Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку розпочався з показу Tom Ford. Дизайнер показав гостроносі атласні туфлі з акуратними ремінцями для вечірнього променаду, а його колега Майкл Корс планує провести літній сезон десь на березі океану в зручному взутті на широкій платформі. Лора Кім і Фернандо Гарсія з Oscar de la Renta пропонують провести весняно-літній сезон в плетених босоніжках з бахроми, а Прабал Гурунг згадав про kitten-heels.

Реклама

<b>nyfw shoes</b>

Тиждень моди в Лондоні

Шнурівка стала головним елементом на взутті, представленому на Тижні моди в Лондоні. Її використовували бренди House of Holland, Mary Katrantzou, Roland Mouret і Burberry. Victoria Beckham і Erdem, в свою чергу, не уявляють весну без мюлей, а Delpozo перетворили звичайні сандалі в справжній арт-об'єкт.

<b>low shoes</b>

Тиждень моди в Мілані

Тиждень моди в Мілані знову порадував широтою вибору: від суворої класики, як у Tod's і Max Mara до футуристичних моделей як у Jil Sander і Emporio Armani. Бестселерами наступної весни вже називають спортивні босоніжки Prada і неонове взуття Fendi.

<b>mfw shoes</b>

Тиждень моди в Парижі

Тиждень моди в Парижі також продемонстрував чималу кількість трендів. По-перше, це пластик. Його для дизайну взуття використовували Christian Dior, Chanel і Balmain. Дріс Ван Нотен і П'єрпаоло Піччолі пропонують зустрічати весну в босоніжках з пір'ям марабу, а Міучча Прада повертає в моду товстий масивний каблук. Гостроносі черевики продовжують займати керівні позиції – вони з'явилися в колекціях Off-White, Louis Vuitton, Altuzarra. Alexander McQueen і Marques'Almeida очікувано зробили ставку на грубі черевики.

<b>pfw shoes</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.