До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші лляні жакети весна-літо 2021

Лляний жакет — найбажаніший елемент літнього дрес-коду, який обов’язково має з’явитися у вашому гардеробі цього сезону. Завдяки легкій і повітропроникній фактурі він не має конкурентів, а отже є найкращим придбанням. Лляні жакети від сезону до сезону з’являються в колекціях брендів і це літо не виняток. Такі бренди, як Jacquemus, Christian Dior, Versace і Rejina Pyo, вкотре освідчилися в любові жакетам з льону й представили нові варіанти. Погляньмо на кращі з них.

Jacquemus

Льон — той самий матеріал, який надихає на відпускний настрій. Цього літа пропонуємо не чекати подорожей на морські курорти й носити лляні жакети в місті. Чудовий приклад повсякденного образу запропонував Симон Порт Жакмюс — дизайнер представив чорний комплект з натуральної тканини, який легко можна вдягнути на ділову зустріч. Інший варіант лляного блейзера показали Mara Hoffman — поєднайте пудровий жакет в парі з білими джинсами й босоніжками з тонкими ремінцями. Тим часом Christian Dior зробили ставку на жіночний образ, що складається зі спідниці А-силуету й приталеного лляного блейзера з поясом.

Реклама
Mara Hoffman
Christian Dior

Лляний жакет складе гідну пару жилетці й штанам з такого ж матеріалу. Костюми-трійки показали у своїх колекціях весна-літо 2021 відразу кілька брендів. У Fendi з’явився костюм молочного відтінку, а Max Mara зробили ставку на сірий колір.

Fendi
Max Mara

Свої варіанти мінімалістичних жакетів показали також Rejina Pyo і Brunello Cucinelli. У першому випадку це був подовжений жакет з мідіспідницею, а в другому — шорти-бермуди на гумці й короткий блейзер. Попри те, що льон вважається натуральним матеріалом і через це зазвичай ми бачимо його в нейтральних відтінках, цього літа є і яскраве рішення для максималісток. Так, Донателла Версаче запропонувала лляний жакет із заходом в одному з наймодніших кольорів 2021 року — зеленому.

Versace
Rejina Pyo
Brunello Cucinelli

Vogue.ua. зібрав 10 наймодніших лляних жакетів цього літа.

<b>льняные жакеты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.